Orange: Anuntul Oficial de Ultima Ora pentru Toti Clientii

Orange a facut un anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vine ca o veste grozava pentru milioane de clienti. Mai exact, cei de la Orange dau startul a ceea ce numeste ei ca Pinata Party, adica o petrecere plina de premii gratuite de care oricare dintre clientii sai romani se vor putea bucura, cu detalii in aceasta pagina, dar numai daca folosesc aplicatia MyOrange.

Orange stie foarte bine cat de mare este apetitul clientilor sai pentru a primi orice fel de surprize gratuite, si fix asta incearca sa faca acum cu ceea ce a anuntat in mod oficial pentru noi toti. Conform celor de la Orange, in cadrul aplicatiei MyOrange este disponibila o promotie speciala in baza careia se ofera diverse beneficii gratuite printr-o simpla apasare pe ecran si adunarea de puncte cu care sa putem revendica tot ceea ce ne este oferit gratuit acum.

Orange: Anuntul Oficial de Ultima Ora pentru Toti Clientii

Orange prezinta in clipul video de mai sus cum poate beneficia oricine de ceea ce este oferit in mod gratuit in momentul de fata prin intermediul aplicatiei sale, si desigur ca doar clientii au acces la tot. Practic trebuie sa intram in aplicatie, sa spargem pinata si cu punctele pe care le adunam sa revendicam beneficiile pe care le ofera Orange, adica trafic de internet, minute internationale, si alte surprize bune de care oricine se poate bucura oricand.

Orange ofera gratuit saptamanal cate o pinata care ne aduce puncte, insa separat de acestea putem sa generam noi altele prin actiunile pe care le intreprindem in cadrul aplicatiei. Mai exact, plata facturilor, reincarcarea cartelelor, si alte actiuni pe care le putem intreprinde in cadrul aplicatiei pot fi folosite pentru a genera noi pinata care ne aduc puncte, puncte pe care mai apoi le putem folosi pentru a beneficia de tot ceea ce e oferit gratuit.

Orange stie ca romanii sunt interesati sa se bucure de asemenea promotii, de aceea le ofera pentru noi toti, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la ceea ce puteti lua fara sa platiti.