WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu Care Surprinde Utilizatorii

WhatsApp valuri

WhatsApp face o schimbare secreta cu care ii surprinde pe utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care aplicatia de mesagerie trece de ceva vreme prin multe schimbari neasteptate. De aceasta data vorbim despre o noua schimbare secreta din WhatsApp care se aplica pentru telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android, iar ea are din nou legatura cu mesajele vocale pe care oamenii le primesc de la alte persoane, deci vorbim despre vesti bune.

WhatsApp a facut chiar recent o schimbare importanta pentru aceasta functionalitate foarte importanta pe care o ofera pentru miliardele de telefoane din intreaga lume. Acum se pare ca vrea sa continue acest proces, iar WhatsApp a implementat in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android o noua interfata pentru mesajele pe care le ascultam dupa ce le primim de la diverse persoane, iar modificarile sunt interesante.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu Care Surprinde Utilizatorii

WhatsApp valuri mesaje

WhatsApp a implementat o animatie speciala pentru redarea de mesaje vocale din interfata aplicatiei proprii, si puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata aceasta modificare gandita de catre companie. Schimbare aceasta are importanta estetica si cam atat, iar asta pentru ca din punct de vedere al functionalitatii sistemului care ne permite sa ascultam mesajele vocale de la alte persoane nu exista modificari din vreun punct de vedere aduse de catre ea.

WhatsApp  surprinde cu interesul pe care il arata pentru functia care ne ofera posibilitatea de a asculta mesajele vocale primite de la alte persoane, iar asta pentru ca pana recent a cam ignorat intr-o buna masura acest sistem. Cu doar aproximativ 2 saptamani in urma cei de la WhatsApp au implementat in aplicatie o noua functie care ne permite sa ascultam mesajele vocale cu diverse viteze de redare, iar acum vedem o noua animatie pentru redare, si e posibil sa mai vedem alte modificari.

WhatsApp nu a implementat deocamdata aceasta schimbare inclusiv in cadrul telefoanelor iPhone, asa ca ramane sa vedem daca va exista o modificare de acest gen adusa inclusiv pentru ele in viitorul apropiat.