DIGI Romania: Oficial, ce le Ofera GRATIS Oricaror Clienti

DIGI Romania gazduire

DIGI Romania are o multitudine de beneficii pentru milioanele de clienti din toata tara, iar printre ele se regasesc si unele gratuitati de care oricine poate sa profite, daca vrea intr-adevar acest lucru. Vorbim aici despre platforma DIGI Storage pe care DIGI Romania o are pentru oricare dintre clientii care folosesc serviciile sale de internet fix, ea fiind practic un cloud romanesc in care pot fi stocate cam orice fisiere, si care ofera o serie de functii foarte utile.

DIGI Romania a gandit totul pentru a imbunatati substantial experienta de care au parte clientii sai din toata Romania, asa ca a decis sa le ofere si gratis ceva foarte important. Mai exact, pentru unele dintre abonamentele de internet fix, cei de la DIGI Romania au decis sa ofere acces gratis la DIGI Storage, deci ofera zeci de GB de spatiu de stocare fara ca vreunul dintre clientii care beneficiaza de serviciile de internet sa plateasca efectiv ceva.

DIGI Romania: Oficial, ce le Ofera GRATIS Oricaror Clienti

DIGI Romania gazduire gratis

DIGI Romania ofera acces si spatiu gratis la DIGI Storage pentru clientii care au abonamente fiberlink 500 sau 1000, insa oricare are alt abonament, sau alt serviciu, poate beneficia de acelasi lucru daca ia unul dintre cele doua abonamente de internet. Pentru abonatii DIGI Romania care au fiberlink 500 sunt oferiti 20 GB de spatiu gratuit in DIGI Storage in momentul de fata, in timp ce pentru cei care au fiberlink 1000 se ofera 50 GB de spatiu gratuit pentru stocarea de fisiere acum.

DIGI Romania le ofera celorlalti clienti din Romania posibilitatea de a se bucura de spatiu in DIGI Storage la costuri foarte mici, adica 3 LEI pentru 50 GB de spatiu de stocare, adica un pret extrem de accesibil. Totusi, diferenta de pret dintre abonamentele de fiberlink 300 si 500 este de doar 5 LEI, asa ca pentru inca 2 LEI in plus aveti si viteza aproape dubla de internet, dar si acces gratuit la DIGI Storage, cei de la DIGI Romania avand preturi neasteptat de bune pentru serviciile de acest gen.

DIGI Romania are mai multe detalii despre toate aceste beneficii disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a va bucura de tot ceea ce este oferit gratuit, sau la cost extrem de mic.