DACIA Duster 2021: VIDEO, Comparatie cu Modelul Non Facelift

DACIA Duster 2021 a fost lansat in mod oficial de catre cei de la DACIA chiar saptamana aceasta versiunea facelift a SUV-ului romanesc venind cu o serie de noutati foarte interesante pentru toata lumea. Desigur ca nu vorbim despre schimbari colosale pentru DACIA Duster 2021 in comparatie cu modelul non facelift, insa chiar si asa, exista cateva surprize interesante, ele fiind preluate din Logan 3, asa cum aflasem din multe zvonuri anterioare.

DACIA Duster 2021 are in primul rand implementate noile faruri in forma literei Y, aceasta fiind una dintre principalele modificari pe care oricine o va sesiza cand va vedea noul model de masina. Noul logo pe care DACIA vrea sa-l foloseasca pentru masinile sale lipseste din acest model, iar schimbarile in DACIA Duster 2021 fata de modelul anterior sunt mici, chiar si cand vine vorba despre noua grila, ea avand o serie de forme geometrice noi integrate, dar nu cu un impact major.

DACIA Duster 2021: VIDEO, Comparatie cu Modelul Non Facelift

DACIA Duster 2021 are schimbari ceva mai mari in ceea ce priveste partea dorsala, noi stopuri fiind incluse de catre DACIA, impreuna cu modificari de design pentru portbagaj. Spoilerul este alungit la DACIA Duster 2021 fata de modelul anterior, in timp ce barele longitudinale de pe plafon fiind deasemenea usor modificate, iar impreuna cu noi jante avem micile schimbari facute la exterior pentru aceasta versiune facelift la care DACIA a lucrat ceva timp.

DACIA Duster 2021 are interiorul preluat de la modelele vandute sub brand Renault in America de Sud, Rusia sau Orientul Mijlociu, cu un sistem multimedia de 8 inch, si o consola centrala ceva mai moderna. O cotiera este acum oferita in unele modele ale DACIA Duster 2021, aceasta ascunzand doua porturi USB pentru incarcare si folosirea Apple CarPlay, sau Android Auto, daca e nevoie, ea avand o capacitate de stocare de 1.1L, mica dar totusi utila pana la urma.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa intre in productie in toamna acestui an, cei de la DACIA intentionand sa aduca un numar cat mai mare de unitati pe piata cat pot de repede, chiar daca exista probleme din cauza penuriei de semiconductori.