BRD Romania: ALERTA Oficiala, Toti Clientii Romani Vizati

BRD Romania furturi

BRD Romania a emis o foarte importanta alerta de ultima ora care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa care ii poate afecta. BRD Romania vorbeste despre un foarte serios atac de tip phishing care vizeaza clientii din toata tara, atacatorii folosindu-se de identitatea bancii in email-uri malitioase trimise catre clientii acesteia, totul in tentativa de a le fura banii din conturi obtinand acces la ele.

BRD Romania nu este la prima alerta de acest gen pe care o trimite pentru clientii sai din toata tara, dar din pacate in ultima vreme a fost obligata sa trimita tot mai multe din cauza intensificarii atacurilor care au tot avut loc. Cei de la BRD Romania spun ca atacul care vizeaza in aceasta perioada clientii din toata Romania are in vedere furtul informatiilor de logare in conturile de internet banking si mobile banking pentru a se obtine acces la conturile oamenilor.

BRD Romania: ALERTA Oficiala, Toti Clientii Romani Vizati

BRD Romania le recomanda clientilor sa nu acceseze link-urile trimise prin email de pe orice fel de domenii de internet care nu au legatura cu banca, iar asta pentru ca oamenii pot fi directionati spre pagini malitioase. Aceste metode de atac nu sunt noi, si nu sunt usor de descoperit, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti pentru a nu risca sa aveti datele furate fara sa stiti ce se intampla, iar mai apoi sa nu puteti recupera banii pe care i-ati pierdut deja.

BRD Romania incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa ramana protejati in fata atacurilor de acest gen, insa e nevoie si ca oamenii sa fie atenti la ceea ce li se transmite prin email, si nu numai. Metodele preferate de atac ale hackerilor au la baza email-urile si SMS-urile, insa desigur ca pot fi folosite si alte metode prin care datele clientilor BRD Romania sa fie furate astfel incat sa se obtina acces la conturile de internet si mobile banking, si implicit la bani.

BRD Romania este limitata in ceea ce se poate face pentru recuperarea banilor in cazurile de acest gen, asa ca e intotdeauna recomandabil sa fiti foarte atenti in ceea ce faceti.