Netflix: Anuntul Oficial cu o Colosala Schimbare pentru Noi

Netflix partial

Netflix a facut in sfarsit anuntul oficial cu privire la o colosala schimbare pe care o face pentru utilizatorii din intreaga lume, una care este disponibila chiar incepand de astazi, iar despre ea trebuie neaparat sa stii. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa le ofere utilizatorilor de telefoane si tablete Android posibilitatea de a vedea continut partial descarcat din cadrul platformei sale, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost oferit, si ceva ce multi isi doreau.

Netflix a lucrat pentru o perioada lunga de timp la schimbarile acestea pe care le vedem pentru abonatii din intreaga lume, si iata ca intr-un final ele sunt 100% pregatite pentru a fi oferite. Netflix ofera de foarte multa vreme optiunea de a descarca filme, seriale, documentare din platforma sa in telefoanele Android, iPhone, sau pe PC-uri, insa acum vedem pentru prima oara si o optiune de a vedea inclusiv continutul care a fost partial descarcat.

Netflix: Anuntul Oficial cu o Colosala Schimbare pentru Noi

Netflix partial redare

Netflix ii ajuta acum pe utilizatorii sai sa vada tot acest continut in timp ce este descarcat fa ra a mai astepta ca sute de MB, sau GB, de continut sa fie descarcat inainte de a il putea vedea. Versiunea 7.64 a aplicatiei Netflix pentru Android este cea care permite vizualizarea de continut inainte ca el sa fie complet descarcat, ea fiind pusa in distributie chiar din acest moment prin intermediul Google Play Store pentru toata lumea, deci o puteti folos imediat.

Netflix spune ca lucreaza inclusiv la o versiune pentru iPhone si iPad in acest moment, insa ea va fi disponibila abia peste cateva luni de zile, asa ca mai e nevoie de foarte multa rabdare. E posibil ca abia undeva pe final de an 2021 sa fie lansata aceasta schimbare pentru utilizatorii Netflix care folosesc platforma de pe iPhone si iPad, dar deocamdata doar compania americana are obiective stabilite pentru perioada in care actualizarea ar trebui sa fie oferita.

Netflix face aici o schimbare extrem de buna pentru abonatii sai din intreaga lume, insa ramane de vazut cat de multi oameni vor aprecia, sau nu, ceea ce este oferit de astazi.