Samsung GALAXY S22: VIDEO Uimitor care a Surprins Toti Fanii

Samsung GALAXY S22, urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, are astazi parte de o prezentare foarte interesanta. Vorbim despre un concept video care incearca sa ne prezinte cum ar trebui sa arate Samsung GALAXY S22 cand va fi lansat, clipul video fiind facut in baza informatiilor cunoscute pana in momentul de fata in legatura cu noua serie de telefoane pregatita de coreeni.

Samsung GALAXY S22 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Samsung, astfel ca deocamdata detaliile sale nu au fost finalizate, dar este de asteptat sa fie undeva prin toamna. Intre timp vom afla mai mult ca sigur o buna parte dintre noutatile pe care Samsung GALAXY S22, inclusiv daca va avea o camera cu senzor de imagine Olympus, ceea ce oricum pare destul de improbabil, insa nu imposibil, daca ne gandim la zvonurile recente.

Samsung GALAXY S22: VIDEO Uimitor care a Surprins Toti Fanii

Samsung GALAXY S22 este prezentat in clipul video de mai sus cu un design modern, poate chiar mai atractiv decat cel pe care il vedem la seria S21 disponibila acum la vanzare, dar nici asta nu e o mare surpriza. Vedem deasemenea prezentat si un sistem activ de racire care poate fi integrat in Samsung GALAXY S22 de catre compania Samsung, si zvonuri recente au spus ca aceasta schimbare ar putea veni pentru noi, dar deocamdata nu este sigura.

Samsung GALAXY S22 nu are anuntate schimbari radicale de design, asa cum ne arata acest concept, dar ele ar putea veni ca o surpriza buna de la compania Samsung cand seria va fi lansata. Separat de schimbarile de design, pentru seria Samsung GALAXY S22 sunt asteptate schimbari mai mari pentru componentele interne, iar aici vorbim despre un nou procesor, o placa video mai performanta, noi medii de stocare, si multe alte noutati interesante.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in prima parte a anului 2022, cel mai probabil in ianuarie, dar inca nu au aparut informatii care sa ne spuna si o posibila dat la care se va intampla totul.