WhatsApp: Noua Schimbare Facuta in SECRET, ce s-a Eliminat

WhatsApp inactiv

WhatsApp continua sa faca in secret schimbari pentru aplicatia folosita pe iPhone si Android de catre 2 miliarde de oameni din intreaga lume, si de aceasta data voribm despre una care nu e tocmai utila. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa elimine informatiile privind ultima logare si activitatea companiilor care au conturi in platforma, aceste informatii fiind foarte utile pentru multi oameni care discuta prin platforma cu diverse companii active acolo.

WhatsApp a facut modificarea in total secret, probabil pentru a nu genera discutii pe marginea modificarii care nu e tocmai in beneficiul utilizatorilor care folosesc platforma de mesagerie. Daca pana acum oamenii puteau vedea daca atunci cand trimit un mesaj unei companii active cu un cont pentru afaceri in platforma WhatsApp exista si cineva care ar putea sa le raspunda, acum trebuie sa astepte pentru a primi un raspuns cand cineva va avea chef sa-l dea.

WhatsApp: Noua Schimbare Facuta in SECRET, ce s-a Eliminat

WhatsApp inactiv afaceri

WhatsApp a facut schimbarea exclusiv in beneficiul companiilor din toata lumea, iar asta pentru ca acum nu va mai exista presiune pe angajatii lor sa raspunda cuiva deoarece acea persoana poate sa vada cand reprezentantul e online, sau nu. Aceasta modificare ar trebui sa incurajeze lumea sa contacteze conturile companiilor prin WhatsApp la orice ora, indiferent daca este, sau nu, cineva online care sa le asculte plangerile, sau sa ofere ajutor cand e nevoie.

WhatsApp are milioane de companii care folosesc platforma sa pentru afaceri, astfel ca exista foarte multe care vor beneficia de pe urma acestei schimbari, mai ales ca ea e deja facuta. Schimbarea implementata de catre WhatsApp a fost facuta zilele trecute, insa pana acum mai nimeni nu a raportat in vreun fel ceea ce se intampla, asa ca e bine sa stiri despre aceasta situatie in contextul in care aveti in plan sa discutati cu vreo afacere prin platforma.

WhatsApp a gandit platforma sa pentru afaceri in ideea de a ii ajuta pe oameni sa intre mai usor in contact cu diverse companii, si e o metoda rapida de a cere ajutor, sau a contracta servicii noi.