BCR Romania: Importanta ALERTA pentru Toti Clientii din Tara

BCR Romania cumparatori

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra in momentul de fata, iar pentru toti clientii romani are o alerta extrem de importanta despre care ei ar trebui sa stie chiar in acest moment. Vorbim despre o alerta privind BCR Romania care are in centru fraudele care se fac prin intermediul OLX in continuare, iar banca incearca sa ii avertizeze pe clientii sai romani in legatura cu faptul ca pot deveni foarte usor victime ale atacurilor.

BCR Romania vine cu aceasta alerta pentru ca e foarte posibil ca multe persoane sa fie afectate de ceea ce se intampla, problema fiind una extrem de serioasa, in special in contextul schimbarilor aduse de PSD2. Bancile din Romania au inceput sa-i alerteze pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca din cauza schimbarilor facute prin PSD2 si a cresterii nivelului de siguranta pentru tranzactii, unii bani furati nu pot fi recuperati, asa ca BCR Romania incearca sa ii protejeze pe clienti.

BCR Romania: Importanta ALERTA pentru Toti Clientii din Tara

BCR Romania cumparatori olx

BCR Romania vorbeste despre fraude care au loc prin OLX, romanii fiind pacaliti sa le furnizeze hackerilor acces la datele cardurilor sub pretextul cumpararii produselor pe care ei le pun la vanzare. Practic, BCR Romania spune ca un roman care are un produs listat la vanzare pe OLX e contactat de hacker care il convinge sa-i trimita banii pe produs direct pe card, ii furnizeaza un link in care sa-si dea datele cardului pentru a primi banii, dar de fapt victima cedeaza informatiile cardului catre hackeri.

BCR Romania spune ca acele informatii pot fi folosite de catre hackeri pentru a face achizitii de pe internet folosindu-ne banii din conturi, iar asta pentru ca victimele cedeaza toate informatiile esentiale ale cardului. Hackerii folosesc de obicei cardurile pentur achizitii pe website-uri care nu au sistemul 3D Secure implementat, astfel ca BCR Romania ne recomanda sa avem grija si sa nu devenim victime ale hackerilor care initiaza aceste atacuri.

BCR Romania nu e singura banca de la care vin avertismente de acest gen in momentul de fata, asa ca e bine sa fim foarte vigilenti pentru ca atacurile se intensifica de multa vreme deja.