Orange: Surpriza care e Anuntata OFICIAL Romanilor din Tara

Orange proiectii

Orange face ce face si ii surprinde pe romanii din toata tara, iar aici vorbim nu doar despre clientii sai, ci despre romanii din diverse colturi ale tarii, chiar daca nu sunt clienti. Orangea anuntat in mod oficial astazi reluarea proiectului Pop-up Cinema prin care le permite romanilor sa vada filme cunoscute in aer liber, un proiect care s-a dovedit a fi popular in trecut, dar care a fost blocat partial din cauza pandemiei de Coronavirus in cursul anului 2020.

Orange vrea acum sa le readuca romanilor din diverse colturi ale tarii bucura de a beneficia din nou de acest proiect special, si in aceasta pagina a anuntat unde va organiza evenimentele. Orange vorbeste deocamdata despre faptul ca pana in a doua parte a lunii august va avea evenimente Pop-up Cinema in Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Timisoara si Oradea, insa nu este exclus sa vedem proiectul inclusiv in alte orase si in septembrie.

Orange: Surpriza care e Anuntata OFICIAL Romanilor din Tara

Orange a vazut in trecut ca romanii sunt dornici sa participe la proiectiile pe care operatorul le-a organizat in aer liber pentru romani, si nu doar la evenimentele de genul SummerWell, ci si in afara lor. Realitatea este ca Orange este una dintre foarte putinele companii care organizeaza proiecte de tipul Pop-Up Cinema, astfel ca nu prea aveti cum sa profitati chiar atat de des de evenimente de acest gen, asa ca e bine sa mergeti atunci cand aveti ocazia.

Orange nu a anuntat deocamdata proiecte de acest gen in orase mari din Romania, cum ar fi Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Galati, asa ca ramane sa vedem in ce masura ar putea fi si acestea incluse. Daca nu vor fi, atunci ramane doar sa vedem daca vor fi incluse alte orase, sau daca dupa 22 august cei de la Orange nu vor mai organiza vreun eveniment de acest gen pentru romani, mai ales ca exista totusi interes pentru ca ele sa aiba loc.

Orange a pregatit multe surprize interesante pentru romanii din toata tara in aceasta vara, evenimentele de tip Pop-Up Cinema fiind doar o parte din tot ceea ce a pregatit grupul de telecomunicatii.