UniCredit Bank: Important Anunt Oficial ce Vizeaza Clientii

UniCredit Bank preferential

UniCredit Bank a publicat in mod oficial un nou anunt important care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce se transmite acum. Mai exact, vorbim despre un anunt care are legatura cu schimburile valutare pe care clientii UniCredit Bank le pot face, banca transmitand ca ei au rate de schimb preferentiale in fiecare zi in cadrul unei promotii numite Happy Hour Exchange Rate.

UniCredit Bank incearaca sa le ofere clientilor sai din Romania cea mai buna experienta pentru folosirea serviciilor sale, iar aceasta decizie e una care ar trebui sa fie adusa mereu in atentia clientilor. UniCredit Bank spune ca in fiecare zi intre 13:15 si 14:15 clientii sai din Romania pot face schimburi valutare cu rate de schimb preferentiale, insa doar in limita a 1000 de euro, sau echivalentul in dolari, si numai pentru aceste doua valute, altele fiind excluse.

UniCredit Bank: Important Anunt Oficial ce Vizeaza Clientii

UniCredit Bank limiteaza deasemenea si numarul tranzactiilor la una singura pe zi, astfel ca e bine sa stiti si acest lucru deoarece nu veti beneficia de rate de schimb preferentiale pentru mai multe schimburi. UniCredit Bank are aici o veste foarte buna pentru clientii sai, mai ales pentru cei care in aceasta perioada calatoresc in strainatate si au conturi in euro prin care vor sa faca platile pentru momentele cand pleaca in afara Romaniei in concediu, sau cu orice alt motiv.

UniCredit Bank ofera mai multe detalii despre aceasta promotie speciala direct pe website-ul sau, astfel ca daca sunteti interesati de mai multe detalii, puteti merge la el pentru a le afla pe toate. Informatiile va ajuta sa va dati seama cum anume puteti profita de aceasta promotie pe care UniCredit Bank o desfasoara in Romania, iar desigur ca aceasta nu este nici singura banca de la care vedem programe de acest gen pentru clientii sai.

UniCredit Bank are deasemenea si alte servicii bune despre care ar trebui sa afle clientii sai din toata, iar toate informatiile cu privire la ele sunt disponibile pe website-ul bancii.