WhatsApp: 2 Schimbari Oficiale Mari pentru iPhone si Android

WhatsApp euro 2020

WhatsApp continua sa faca schimbari importante in iPhone si Android, cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta fiind in centrul atentiei multumita noutatilor pe care americanii vor sa ni le ofere. Astazi vorbim din nou despre sistemul care ne va permite sa interconectam mai multe dispozitive la acelasi cont din WhatsApp, in versiunea beta pentru Android a aplicatiei fiind oferite noi informatii privind criptarea conversatiilor, dar si o surpriza foarte interesanta.

WhatsApp readuce in atentie faptul ca va exista o limitare foarte importanta in ceea ce priveste posibilitatea de a mai loga contul din platforma pe un singur alt telefon folosind acest sistem. Aceasta limitare va fi impusa la inceput de catre cei de la WhatsApp, acest lucru fiind 100% sigur, insa in viitor ea s-ar putea schimba, codul sursa al aplicatiei confirmanda faptul ca se lucreaza la optiunea de a conecta acelasi cont la mai mult de doua telefoane in viitor.

WhatsApp euro 2020 interconectare

WhatsApp: 2 Schimbari Oficiale Mari pentru iPhone si Android

WhatsApp a anuntat astazi deasemenea lansarea unui pachet special de stickere pentru EURO 2020, compania americana dorind sa le ofere microbistilor noi metode prin care sa comunice in conversatiile lor. Puteti vedea mai jos cum arata noul pachet de stickere pe care WhatsApp il ofera pentru EURO 2020, si el vine totusi destul de tarziu pentru ca suntem deja la finalul fazei optimilor de finala, dar e bine totusi ca se ofera si asa ceva intr-un final.

WhatsApp are in aceasta perioada atat de multe schimbari importante in plin proces de dezvoltare incat devine foarte greu sa mai si tinem pasul cu toate dintre ele, dar modificarile raman totusi foarte importante. Cei de la WhatsApp incearca sa ne ofere doar cea mai buna experienta pentru folosirea aplicatiei pe iPhone si Android, iar separat de logarea in mai multe conturi vom avea noi metode de a ascunde mesajee, noi optiuni pentru mesaje vocale, si multe altele.

WhatsApp lucreaza la unele modificari pentru iPhone si Android de foarte multa vreme, dar deocamdata nu stim cand anume le va lansa, unele dintre ele fiind oferite rapid in cascada in ultima vreme.