Vodafone: Clientii pot Profita de ce li se Ofera GRATIS Acum

Vodafone goluri

Vodafone le da clientilor din toata tara ocazia de a profita de o gratuitate pe care a decis sa o ofere in aceasta perioada din an, si vorbim despre vesti foarte bune pentru fanii fotbalului. Mai exact cei de la Vodafone continua campania inceputa acum mai bine de o saptamana, ea fiind gandita pentru a le oferi fanilor EURO 2020 sansa de a castiga mingi de fotbal oficiale ale Campionatului European de Fotbal 2020 tuturor clientilor care participa la concurs.

Vodafone a transmis un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata Romania prin care le spune acestora ca daca aleg sa indeplineasca toate conditiile de participare la concurs, au sansa de a castiga mingile de fotbal promise. Mai jos cei de la Vodafone au mesajul pe care l-au publicat recent si vorbim despre o cerere pentru clienti de a ii spune in care meci a fost marcat golul pe care grupul de telecomunicatii il prezinta in clipul de mai jos.

Vodafone: Clientii pot Profita de ce li se Ofera GRATIS Acum

Vodafone ofera destule mingi de fotbal pentru destui clienti care se dovedesc a fi suficient de norocosi pentru a raspunde in mod corect la intrebarea pusa de catre operator. Vodafone spune ca indicii cu privire la raspunsul pentru intrebarea pusa de catre operator se gasesc in story-urile sale, astfel ca oricine este dornic sa castige una dintre mingile de fotbal oferite, o poate face prin simpla urmarire a acestora, deci nu e ceva complicat.

Vodafone desfasoara aceasta promotie de ceva timp deja in Romania, astfel ca au fost destui cei care au participat in prima runda pentru a avea sansa de a castiga mingile de fotbal oferite. Acum ca runda a doua a fost deschisa de catre cei de la Vodafone, numarul clientilor care se pot bucura de castigarea unui asemenea premiu va creste, insa desigur ca trebuie sa va uitati cu atentie la indicii, si sa furnizati raspunsul corect pentru a castiga.

Vodafone nu mai desfasoara in momentul de fata alte concursuri similare in timpul EURO 2020, asa ca acum e momentul sa profitati de aceasta promotie speciala a operatorului.