DACIA Duster 2021: Deciziile foarte PROASTE din Noul Model

DACIA Duster 2021 eliminare

DACIA Duster 2021 este noul model de masina pe care DACIA l-a prezentat deja in mod oficial pentru toti cei care sunt interesati de masinile sale, insa din pacate impreuna cu anuntul au venit si vestile proaste. Mai exact, versiunea de baza a DACIA Duster 2021 va fi cu 400 de euro mai scumpa decat cea de acum, conform presei franceze, modelul Essential urmand a fi vandut la preturi care incep de la 14.450 de euro in loc de 14.050 euro acum.

DACIA Duster 2021 vine cu mici schimbari in comparatie cu modelul care inca este disponibil pentru achizitie in Europa, si nu numai, dar chiar si asa, preturile de vanzare sunt usor mai mari. DACIA Duster 2021 are reduse la jumatate combinatiile de motorizare si cutie de viteze in raport cu modelul anterior, impreuna cu ele disparand inclusiv motoarele 1.0 TCe 90, 1.5 Blue dCi 95, si cele TCe de 130 si 150 de cai, optiunile fiind acum mult mai limitate.

DACIA Duster 2021: Deciziile foarte PROASTE din Noul Model

DACIA Duster 2021 are deasemenea reduse si optiunile in ceea ce priveste dotarile pe care le poate avea masina, astfel ca in loc de 18 in trecut acum sunt disponibile doar 11. Cei de la DACIA au decis sa compenseze aceste schimbari in materie de dotari pentru DACIA Duster 2021 cu adaugarea ca standard in anumite configuratii de SUV-uri, iar asta intr-o tentativa de a ii impaca pe clientii care isi doreau anumite dotari care acum nu mai sunt oferite absolut deloc, din pacate.

DACIA Duster 2021 sufera aici din cauza penuriei globale de semiconductori, cel mai probabil, asa cum am vazut in cazul modelului non-facelift pentru care s-a decis livrarea unor unitati chiar si fara unitati multimedia. In cazul DACIA Duster 2021 deocamdata nu exista o asemenea decizie luata, insa orice este posibil daca penuria globala de semiconductori nu se va incheia, asa ca ramane sa vedem ce anume va anunta in mod oficial producatorul in toamna.

DACIA Duster 2021 este programata sa fie lansata in toamna de catre cei de la DACIA, insa dupa cum puteti vedea, preturile cresc, iar numarul de optiuni pentru configurare scad.