Netflix: Schimbarea RADICALA ce e Decisa pentru Toata Lumea

Netflix local

Netflix a decis sa faca o schimbare radicala pentru platforma de streaming video la cerere pe care o folosesc peste 200 de milioane de oameni de pe intreaga planeta, totul venind ca o surpriza uriasa. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa schimbe strategia privind cautarea de continut pe care sa il ofere pentru clientii care-i folosesc platforma, astfel ca nu mai este interesata sa cumpere filme, seriale, documentare, cu impact global, ci cu impact local.

Netflix surprinde cu aceasta decizie complet neasteptata, insa vorbim totusi despre o miscare interesanta de care se pot bucura clientii sai din intreaga lume pentru ca vine in beneficiul lor. Decizia celor de la Netflix de a se concentra mai mult pe continut local decat global le ofera abonatilor mai multe filme, seriale, documentare cu actorii, subiectele, importante pe plan local si nu international, iar asta ar putea genera o crestere in numarul de noi abonati.

Netflix: Schimbarea RADICALA ce e Decisa pentru Toata Lumea

Netflix stie ca nu toata lumea este interesata tot timpul de filmele de la Hollywood si ca uneori oamenii vor sa vada inclusiv artistii locali in productii bune, mai ales in cele care au in centru subiecte de interes din tara/comunitatea lor. Mai important decat atat, Netflix produce continut in limbile locale ale abonatilor, in multe tari, iar asta face diferenta intr-o foarte mare masura in preferintele abonatilor, mai ales a celor care nu cunosc limbi straine.

Netflix ofera subtitrari si dublari pentru filme, seriale, documentare, in cadrul platformei sale, insa continutul original facut in limba locala este foarte important pentru abonatii existenti. In aceeasi masura, acest continut are potential foarte mare de a convinge noi abonati sa plateasca pentru continutul pe care Netflix il are in platforma sa, iar asta pentru ca multi oameni nu cunosc alta limba decat cea nativa, sau nu suficient de bine incat sa inteleaga ceva din filme, seriale, etc.

Netflix incepe sa aplice strategia aceasta noua la nivel global atunci cand cumpara productii pe care sa le aduca in platforma, asa ca vom vedea mai mult continut local in viitor.