WhatsApp: Trucul SECRET foarte Important pe iPhone, Android

WhatsApp previzualizare

WhatsApp continua sa fie cea mai importanta platforma de mesagerie din toata lumea, ea fiind folosita de catre peste 2 miliarde de utilizatori cu iPhone si Android, aplicatia sa fiind imbunatatita constant. Avand in vedere numarul mare de oameni care folosesc WhatsApp in fiecare zi, compania din spatele platformei a decis sa implementeze si o serie de functii importante pentru cei cu iPhone si Android care o folosesc, unele dintre ele fiind trucuri secrete despre care multa lume nu stie.

WhatsApp poate avea experienta de functionare substantial modificata de catre aceste trucuri secret care sunt oferite pe iPhone si Android, chiar daca unele dintre ele nu tin direct de aplicatie. Despre un asemenea truc vorbim astazi, el permitandu-le utilizatorilor iPhone si Android sa ascunda notificarile cu mesaje de oricine se uita indiscret la ecranul telefonului blocat, sau sa ascunda doar textul notificarilor pentru a nu rata complet mesajele primite.

WhatsApp: Trucul SECRET foarte Important pe iPhone, Android

WhatsApp nu are integrata direct aceasta functionalitate, desi ar putea sa aiba ceva oferit, insa in iPhone si Android exista setari de sistem care permit acest lucru foarte rapid. iPhone, prin iOS, ne permite sa administram modul in care sunt afisate notificarile WhatsApp, astfel ca prin meniul de notificari putem alege daca blocam in totalitate afisarea de notificari de la aplicatie, sau daca vrem sa blocam doar afisarea continutului mesajelor, alerta de notificare fiind in continuare afisata in centrul de notificari/ecranul de blocare.

WhatsApp poate avea notificarile ascunse intr-o maniera similara si in Android, in meniul de notificari putand fi aleasa optiunea de afisare a notificarilor prioritare, sau ascunderea textelor din ele. Ambele optiuni sunt extrem de utile pentru cei care folosesc WhatsApp deoarece multumita lor ne asiguram ca doar noi vedem mesajele primite prin platforma dupa ce ne deblocam telefoanele si accesam aplicatiile, deci nicio persoana indiscreta nu le va putea citi fara ca noi sa vrem/stim.

WhatsApp are toate aceste schimbari oferite prin sistemele de operare din telefoanele iPhone si Android, astfel ca prin meniurile de notificari de acolo le puteti controla.