Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii

Raiffeisen Bank activari

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ceea ce transmite banca pentru ca vorbim despre o decizie grozava. Raiffeisen Bank a decis sa le permita clientilor din toata Romania sa isi activeze mult mai usor atat Smart Mobile, cat si SmartToken, iar clipul video de mai jos ne arata cum putem face acest lucru in doar cativa pasi simpli, asa cum este si normal.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de important este pentru clientii din toata Romania sa beneficieze de o experienta cat mai buna cand vine vorba despre serviciile care le sunt oferite. In aceasta idee, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa simplifice procesul de activare a Smart Mobile si SmartToken, eliminand necesitatea de a mai merge la o sucursala de-a sa pentru a putea finaliza procedura de activare a acestui serviciu important.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii

Raiffeisen Bank prezinta mai jos cum poate oricine sa activeze de la distanta Smart Mobile si SmartToken, astfel ca in doar cativa pasi simpli evitati mersul intr-o sucursala si puteti confirma tranzactiile online. In ultimele luni mai multe banci din Romania au decis sa le simplifice viata clientilor din Romania cu modificarea modului in care acestia pot profita de serviciile lor, iar Raiffeisen Bank vrea doar sa ofere o experienta mai buna pentru toti romanii.

Raiffeisen Bank impune de anul acesta si obligatia de a folosi aplicatiile sale pentru autorizarea platilor online, asa cum se intampla si la alte banci, asa ca e obligatoriu sa aveti Smart Mobile, sau SmartToken active. Ambele servicii pe care Raiffeisen Bank le ofera clientilor sunt disponibile ca parte a pachetelor pentru conturi, defie in functie de oferta fie va sunt oferite gratuit, fie platiti o suma lunara pentru a le putea folosi in tara noastra.

Raiffeisen Bank ofera in mod gratuit aplicatiile sale pentru clientii din toata Romania, ele putand fi descarcate prin intermediul App Store si Google Play Store de catre oricine este interesat.