Kaufland: Oficial, Cum Aleg Clientii ce Primesc GRATUIT Acum

Kaufland aprecieri

Kaufland continua sa le ofere clientilor din toata Romania motive sa revina in oricare dintre magazinele sale din toata tara, mai ales ca putem alege ceea ce ni se ofera gratuit in aceste locatii. De ceva vreme Kaufland desfasoara in cadrul website-ului sau o promotie speciala care le permite oricaror clienti din toata Romania sa aleaga un produs care le este oferit gratuit atunci cand cumpara din hypermarket-urile sal eunui identic disponibil la raf.

Kaufland desfasoara aceasta promotie de foarte multa vreme pentru clientii din toata Romania, insa nu toata lumea stie despre ceea ce poate primi daca alege sa profite de aceasta promotie spceiala. Pentru a avea sansa de a primi gratuit un produs atunci cand cumparam unul identic de la Kaufland, trebuie doar sa intram in pagina sa speciala in care sunt listate produsele dintre care putem alege ceea ce ne intereseaza sa cumparam, si sa votam.

Kaufland: Oficial, Cum Aleg Clientii ce Primesc GRATUIT Acum

Kaufland alege produsele care sunt supuse votului clientilor, iar in functie ed numarul de voturi pe care fiecare produs il primeste, lantul de hypermarket-uri ofera in mod gratuit produsul cu cele mai multe voturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta speciala pe care o are Kaufland trebuie sa aveti un Kaufland Card, iar asta pentru ca se ofera un voucher gratuit pentru a putea primi gratuit respectivul produs daca alegeti sa cumparati unul identic din magazine.

Kaufland ofera aceste vouchere in mod exclusiv prin intermediul Kaufland Card in Romania, astfel ca nu exista vreo alta metoda pentru a putea beneficia de aceasta gratuitate. Produsele care sunt oferite gratuit la achizitia altuia identic nu sunt marcate in mod special la raft in magazinele Kaufland din toata Romania, astfel ca nu veti vedea acest lucru, ci doar va trebui sa il luati si sa mergeti la casa de marcat impreuna cu voucherul primit in aplicatia in care aveti si Kaufland Card.

Kaufland a bucurat foarte multi romani cu aceasta promotie speciala disponibila in momentul de fata, astfel ca ramane sa vedem ce produse mai alege sa ne ofere in mod gratuit in Romania.