DIGI Romania: Decizia Oficiala pentru Milioane dintre Romani

DIGI Romania deoparte

DIGI Romania a publicat astazi un nou anunt foarte important pentru milioane de romani din toata tara, si operatorul de etlecomunicatii continua sa surprinda cu deciziile pe care le ia pentru noi. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa lanseze o noua promotie care vizeaza milioane de romani din toata tara, ei putandu-se bucura de o oferta speciala cum rar gasesc la un operator de telecomunicatii si ar fi bine sa nu o ignorati acum.

DIGI Romania incearca sa le arate romanilor cat de mari sunt beneficiile daca devin clientii sai, iar clientilor vrea sa le ofere mai multe motive sa ramana fideli, si sa incrce alte servicii oferite acum. In aceasta idee, cei de la DIGI Romania au decis sa publice o noua oferta prin care le ofera clientilor din toata Romania, dar si oricaror altor romani, posibilitatea de a se bucura de 6 luni de reducere de 50% pentru serviciile de televiziune, internet, sau telefonie mobila.

DIGI Romania: Decizia Oficiala pentru Milioane dintre Romani

DIGI Romania le spune romanilor ca daca sunt interesati de serviciile sale se vor putea bucura de ele la un pret lunar redus la jumatate, un cost foarte bun pentru servicii de calitate in Romania. DIGI Romania este lider pe piata de televiziune si internet din Romania, insa vrea sa isi extinda bazele de clienti, iar aceasta promotie speciala pe care a anuntat-o este o metoda buna de a convinge mai multa lume sa ii foloseasca toate serviciile sale acum.

DIGI Romania impune semnarea unui contract cu perioada obligatorie de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceasta reducere de 6 luni la abonamentul lunar, si desigur ca nu ofera abonamentul la acest pret in primele 6 luni. Cei de la DIGI Romania impart reducerea de 50% in diverse luni din toata perioada contractuala de 2 ani de zile, asa ca va trebui sa ramaneti clienti pe toata aceasta perioada pentru a profita de toate cele 6 luni de reducere.

DIGI Romania are mai multe detalii despre aceasta oferta speciala disponibila chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea toate detaliile despre care ar trebui sa stiti acum.