DACIA Duster 3: Schimbarea Importanta care e Tot mai Sigura

DACIA Duster 3 certitudine

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care producatorul roman o pregateste pentru lansare, iar pe masura ce ne apropiem de acest moment iata ca incep sa apara tot mai multe detalii cu privire la ea. Mai exact, este cat se poate de sigur faptul ca DACIA Duster 3 va fi mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum, dar si decat modelul facelift care a fost anuntat de catre cei de la DACIA la finalul lunii trecute pentru Europa.

DACIA Duster 3 urmeaza sa vina cu extrem de multe noutati foarte interesante pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca intr-o generatie noua a unei masini trebuie sa vina multe modificari. Ei bine, cei de la DACIA au sugerat faptul ca DACIA Duster 3, dar si Bigster, vor fi mai scumpe decat modelele care sunt vandute acum pe piata, fara a spune totusi foarte clar cum se vor schimba preturile, insa detaliile incep sa vina incetul, cu incetul, pentru clienti.

DACIA Duster 3: Schimbarea Importanta care e Tot mai Sigura

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie mai scumpa cu cam minim 800 – 1000 de euro fata de modelul actual, iar asta pentru ca Duster 2021 va fi mai scump cu 400 de euro fata de modelul actual. Daca ne gandim la toate noutatile importante pe care DACIA Duster 3 le va aduce in raport cu modelul din 2021, atunci e clar ca va exista o diferenta de pret de minim 400 – 500 de euro, dar ea ar putea fi chiar mai mare, si de peste 1000 de euro, ceea ce nu e de neglijat.

DACIA Duster 3 n-ar trebui sa fie mai scump cu 30% fata de modelul vandut acum, sau Duster 2021, asa cum sugera DACIA acum cateva luni, acea crestere putandu-se astepta pentru Bigster fata de modelele actuale. DACIA Duster 3 ar trebui sa ramana solutia de buget pentru romani, iar o diferenta de pret de 1000 de euro fata de modelul vandut acum nu e tocmai mare avand in vedere cate schimbari majore vor fi oferite pentru noua generatie.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata de catre cei de la DACIA undeva prin 2024, cel mai tarziu, dar lansarea ar putea avea loc si mai devreme daca vanzarile modelelor actuale nu vor fi pe masura asteptarilor DACIA.