WhatsApp: Cea mai Buna Schimbare SECRETA din iPhone, Android

WhatsApp compresie

WhatsApp lucreaza in momentul de fata la cea mai buna schimbare secreta despre care am aflat pana in momentul de fata, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor sai ceva ce trebuia sa primim de mult timp. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis ca este in sfarsit timpul sa ne ofere posibilitatea de a alege la ce calitate incarcam clipurile video care sunt trimise catre alte persoane, ceva ce lumea isi dorea de ani si ani de zile pentru aplicatie.

WhatsApp surprinde cu decizia de a oferi aceasta functionalitate in iPhone si Android incepand de acum, dar avem in sfarsit mai mult control pentru ceea ce le trimitem oamenilor cu care purtam conversatii. In cazul in care nu ati stiut inca, WhatsApp proceseaza toate pozele si clipurile video pe care le trimitem catre oricine prin platforma sa, astfel ca ele ajung la o calitate net inerioara catre persoanele spre care le trimitem, ceea ce desigur ca nu multumeste lumea.

WhatsApp: Cea mai Buna Schimbare SECRETA din iPhone, Android

WhatsApp compresie video

WhatsApp testeaza deocamdata doar in Android aceasta modificare secreta, insa mai mult ca sigur o va oferi inclusiv pentru iPhone, si puteti vedea in imaginea de mai sus cum ar trebui sa arate totul. WhatsApp va oferi trei optiuni pentru selectarea calitatii la care sunt incarcate in serverele sale clipurile video inainte de a fi trimise catre oricine, deci putem alege daca ele vor fi trimise la calitate ridicata, sau la calitate redusa pentru a economisi trafic de internet.

WhatsApp ofera inclusiv o optiune prin care se alege automat cea mai buna dintre cele doua setari, iar daca sunteti pe o conexiune mobila, mai mult ca sigur va fi redusa calitatea clipurilor trimise. Activand optiunea de a trimite clipurile video la calitate ridicata, WhatsApp nu le va mai reduce calitatea atunci cand le trimitem de pe o conexiune mobila, deci ele vor fi la fel de clare indiferent cum sunt trimise de catre noi, ceea ce este o veste grozava.

WhatsApp lucreaza la ceasta functionalitate in acest moment pentru Android si o va lansa abia in momentul in care va fi 100% pregatita, atunci urmand a ajunge inclusiv pe iPhone.