LIDL Romania: Oficial, Ce Ofera Gratuit Exclusiv Clientilor

LIDL Romania viata

LIDL Romania ii uluieste acum pe clientii sai din toata Romania cu ceea ce a decis sa le ofere gratuit incepand din acest moment si vorbim despre o decizie exclusiva care mai mult ca sigur va bucura multa lume. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii pentru participarea la festivalul Electric Castle care se va desfasura in Cluj si Bontida in cursul lunii viitoare, el fiind asteptat de multa lume.

LIDL Romania surprinde total cu decizia de a le oferi clientilor sai din toata tara in mod gratuit ceea ce au disponibil chiar de acum, si daca te numeri printre ei, trebuie sa profiti de oferta. LIDL Romania spune ca festivalul Electric Castle se va desfasura intre 6 si 15 august in Cluj si Bontida, peste 30 de locatii fiind alese de catre organizatori pentru ca nu mai putin de 500 de artisti sa tina reprezentatii la care sa participe toti oamenii interesati de festival.

LIDL Romania: Oficial, Ce Ofera Gratuit Exclusiv Clientilor

LIDL Romania viata festival

LIDL Romania le spune clientilor ca pentru a participa la aceasta promotie speciala este nevoie ca ei sa cumpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din toata tara. Bonul pentru cumparaturile realizate in magazinele celor de la LIDL Romania trebuie inscris in cadrul website-ului lantului de magazine pentru a putea participa la promotie, iar asa veti avea sansa de a castiga unul dintre pachetele speciale pentru Electric Castle 2021.

LIDL Romania spune ca le ofera clientilor posibilitatea de a primi gratuit pachete care sunt compuse din abonamente de 2 persoane, o sapca impreuna cu o pereche de sosete si 5 vouchere in valoare de 50 de LEI. LIDL Romania ofera 30 de pachete de acest gen pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, astfel ca va fi cu siguranta “bataie mare” pe ele, deci ar trebui sa profitati de fiecare ocazie pentru a va inscrie in promotie.

LIDL Romania spune ca aceasta promotie se va desfasura in perioada 8 – 11 iulie in Romania, asa ca aveti destul de putin timp la dispozitie pentru a incerca sa castigati ceea ce se ofera.