Netflix: Vestile Grozave Anuntate Oficial Romanilor din Tara

Netflix distribuire

Netflix a facut un anunt foarte important pentru romanii din toata tara, paltforma de streaming video la cerere avand vesti grozave pentru noi toti in momentul de fata. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa dezvaluie filmele, serialele, documentarele noi care sunt disponibile de saptamana aceasta in cadrul platformei de streaming video la cerere, dar si ceea ce urmeaza sa fie lansat in saptamanile urmatoare pentru noi toti de catre ea.

Netflix are in mod constant vesti grozave pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre surprize foarte bune, in general, pentru toata lumea care foloseste serviciile sale. Mai jos puteti vedea ceea ce spune Netflix in legatura cu intrarile de saptamana aceasta, de vineri fiind disponibile Big Timber, Haseen dillruba, sezonul 2 al Mortel sau The 8th Night, toate titluri foarte interesante pentru abonatii care sunt dornici sa profite de continut.

Netflix: Vestile Grozave Anuntate Oficial Romanilor din Tara

Netflix dezvaluie deasemenea ca de saptamana aceasta sunt deasemenea disponibile in cadrul platformei sale Wonder Boy, The Seven Deadly Sins: Dargon’s Judgement sau sezonul 4 al Black Lightning. America: The Motion Picture, Prime Time, Sophie: A Murder in West Cork, Audible, Dinasty Warriors, Generation 56K, Mobile Suit Dundam Hathaway sau Young Royals completeaza lista de filme si seriale pe care Netflix le-a lansat in Romania saptamana aceasta.

Netflix pregateste deasemenea alte titluri foarte interesante pentru noi in iulie, cele mai importante find Never Have I Ever, Birds of Prey, Sky Rojo 2, The Last Letter from your Lover, Blood Red Sky si Outer Banks. Toate aceste titluri vor fi oferite pana la finalul lunii iulie de catre cei de la Netflix, astfel ca avem destul timp la dispozitie pentru a le vedea pe toate pe masura ce ele vor fi disponibile pentru noi, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie anuntat.

Netflix mai are si alte filme, seriale, documentare, desene animate, grozave la care lucreaza, si care vor fi anuntate in mod oficial in cursul urmatoarelor saptamani si luni pentru noi toti.