ING Bank: Schimbare Oficiala Anuntata Clientilor din Romania

ING Bank apelare

ING Bank a anuntat in mod oficial noi schimbari importante pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre vesti bune despre care ar trebui sa afle toata lumea in momentul de fata. Mai exact, cei de la ING Bank au anuntat o noua actualizare care este disponibila pentru aplicatia HomeBank oferita pentru telefoanele mobile, noua versiune fiind deja pusa in distributie pentru toata lumea, asa ca ar fi bine sa o instalezi in momentul de fata in propriul dispozitiv.

ING Bank a publicat in mod oficial informatii cu privire la schimbarile care sunt oferite pentru clientii din toata tara, asa ca stim foarte clar ceea ce ne asteapta de indata ce actualizam aplicatia HomeBank. ING Bank spune ca a adaugat numerele de telefon pentru toate agentiile sale din tara, astfel incat sa putem apela imediat la nevoie oricare dintre aceste locatii pentur a putea cere ajutor, la nevoie, sau a face o programare pentru a merge la ele.

ING Bank: Schimbare Oficiala Anuntata Clientilor din Romania

ING Bank spune ca numerele de telefon care au fost adaugate in cadrul aplicatiei HomeBank sunt disponibile in subsectiunea “Mai Multe” din sectiunea Localizare ATM, sau prin meniul de actiuni al iconitei. Avand in vedere ca ING Bank inca mai impune ca o programare sa fie facuta pentru a merge in oricare dintre locatiile sale, adaugarea numerelor de telefon pentru agentii este o schimbare foarte importanta care trebuia sa vina de mult pentru noi.

ING Bank a actualizat atat versiunea pentru iPhone, cat si cea pentru Android, a aplicatiei sale cu aceste modificari, astfel ca toti clientii care o folosesc se vor putea bucura de aceste noutati. ING Bank mentioneaza modificarile doar in cazul aplicatiei pentru telefoanele iPhone, insa mai mult ca sigur ele au fost facute chiar si in cazul versiunii pentru Android, asa ca dupa instalarea actualizarii ar trebui sa puteti vedea noutatile inclusiv acolo.

ING Bank distribuie in mod gratuit aplicatia HomeBank pentru App Store si Android prin intermediul magazinelor de aplicatii dedicate, asa ca o puteti descarca foarte rapid de acolo.