WhatsApp: 2 TRUCURI Secrete din Telefoane de care Nu Stiai

0

WhatsApp calendar

WhatsApp are 2 trucuri secrete pentru telefoane despre care foarte multa lume nu stia, iar asta pentru ca nu e vorba despre ceva care iti “sare” imediat in ochi pentru a sti ce ai disponibil. Aplicatia WhatsApp este folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume, si are o varietate de functii speciale care sunt disponibile pentru utilizatorii iPhone si Android, insa aceste doua trucuri secret pot fi foarte utile in a ne imbunatati experienta generala.

WhatsApp are ascunse functiile in baza carora aceste trucuri pot fi folosite, dar asta nu inseamna ca ele sunt mai putin utile pentru noi, asa ca e bine sa profitati de ele cat puteti. Primul truc despre care vorbim este dedicat telefoanelor iPhone, iar asta pentru ca WhatsApp a implementat pentru iOS un widget special care este disponibil in ecranul de blocare si centrul de notificari pentru a putea vedea rapid de la cine avem mesaje necitite in aplicatie.

WhatsApp: 2 TRUCURI Secrete din Telefoane de care Nu Stiai

WhatsApp afiseaza in acest widget cele mai recente 4 conversatii in care avem mesaje noi, insa nu textele in sine, ci iconite ale contactelor impreuna cu numarul de mesaje necitite de la fiecare in parte. Cei care au activata optiunea de a ascunde textele mesajelor nu vor vedea in centrul de notificari de la cine au primit mesaje, asa ca aceasta functie speciala e extrem de utila pentru ei, WhatsApp aratandu-le de la cine au mesaje fara sa mai deschida aplicatia.

WhatsApp are deasemenea un alt truc foarte util care permite crearea de evenimente in calendar prin simpla accesare a unei date si alegerea optiunii de a crea un eveniment in baza ei. Daca vi se deschide automat aplicatia Calendar din telefoane pentru a crea acel eveniment, atunci il puteti face foarte rapid in telefoane, iar indiferent cum anume se afiseaza optiunea de crearea a unui eveniment, important este ca aveti la dispozitie optiunea ce a face rapid acest lucru.

WhatsApp are disponibile aceste trucuri pentru oricine foloseste aplicatia in momentul de fata, asa ca va puteti imbunatati experienta de utilizare a aplicatiei folosind-o chiar in acest moment.