CEC Bank: Premiera Uimitoare Anuntata Oficial pentru Romani

CEC Bank initiere

CEC Bank a anuntat o premiera uimitoare pentru romanii din toata tara, si vorbim despre o decizie care vine sa ne arate cat de importanti sunt clientii pentru banca romaneasca in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa aduca in Romania un concept foarte interesant pentru clienti, acestia avand acum nu doar posibilitatea de a vedea in aplicatia pentru telefoanele mobile conturi de la alte banci, ci si sa trimita bani din ele.

CEC Bank este prima banca din Romania care a implementat o asemenea functionalitate pentru clientii sai, si vorbim despre o premiera extrem de importanta de care oricine poate sa profite. CEC Bank are de ceva vreme implementat un sistem care permite verificarea soldurilor conturilor pe care clientii le au la alte banci din Romania, si nu e singura care ofera asta, doar ca acum a mers chiar mai departe de atat cu functiile pe care le ofera clientilor.

CEC Bank: Premiera Uimitoare Anuntata Oficial pentru Romani

CEC Bank surprinde cu aceasta decizie de a permite prin aplicatia sa de mobile banking inclusiv initierea de plati din conturile altor banci, dar totul e posibil multumita sistemelor de Open Banking. Conform celor de la CEC Bank, in momentul de fata totul este posibil doar pentru conturile deschise la Banca Transilvania, Raiffeisen Bank si ING Romania, dar probabil ca in viitor va fi oferita optiunea de a face acelasi lucru si din conturile deschise la alte banci.

CEC Bank prezinta in cadrul website-ului sau toate informatiile despre care ar trebui sa stie toti cei care sunt interesati sa profite de acest sistem, mai ales ca el este oferit in premiera in Romania. Avand in vedere ca unii dintre partenerii celor de la CEC Bank care permit platile din conturile lor prin aplicatia de mobile banking sunt deasemenea adepti ai open banking-ului, nu e exclus ca si ei sa ofere functii similare pentru clientii lor in curand.

CEC Bank deschide aici calea pentru accesul mai larg la informatiile bancare pentru toti romanii, care intr-un viitor nu foarte indepartat ar putea avea o singura aplicatie pentru a-si controla conturile de la mai multe banci.