iPhone: Atentie, Noua Problema foarte Serioasa Descoperita

iPhone atentie problema serioasa

iPhone este unul dintre cele mai bune modele de telefoane pe care oricine le poate cumpara in momentul de fata, modelele vandute de catre compania Apple fiind extrem de populare in lumea intreaga, insa asta nu inseamna ca ele nu sunt lipsite de probleme, unele chiar serioase.

iPhone are dezvaluite acum o noua problema majora cu care se pot confrunta utilizatorii de telefoane, mai exact o noua denumire de retea WiFi care poate dezactiva complet utilizarea acestui tip de retele, asa cum am vazut deja cu doar cateva saptamani in urma.

iPhone poate avea dezactivata, aproape complet, functionalitatea WiFi daca va conectati la o retea care are denumirea “‘%secretclub%power”, una neobisnuita pentru iOS, iar spre deosebire de problema similara descoperita, de aceasta data s-ar putea sa nu ma iputem reactiva functionalitatea.

iPhone are in iOS diverse buguri care le dau batai de cap utilizatorilor din intreaga lume, iar din pacate acesta este unul dintre cele mai enervante, mai ales ca resetarea setarilor de retea ar putea sa nu aiba vreun efect pentru rezolvarea problemelor telefoanelor.

iPhone are de obicei rezolvate destul de rapid problemele de acest gen, insa din pacate in momentul de fata cei de la Apple n-au spus absolut nimic in legatura cu aceasta, asa ca daca vedeti vreo retea care are aceasta denumire, nu va conectati la ea pentru ca s-ar putea sa aveti probleme serioase.