Telekom: Anuntul Oficial, ce Trebuie sa Faca Acum Clientii

Telekom calatorii

Telekom transmite un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care foarte multi dintre ei nu stiu despre o situatie care le poate genera probleme foarte mari. Mai exact, cei de la Telekom le spun clientilor din toata Romania ca daca vor sa mearga in vacante in afara tarii in aceasta perioada, ar trebui sa aiba grija ca abonamentele pe care le au sa aiba roaming inclus pentru oriunde calatoresc.

Telekom vine cu acest mesaj in aceasta perioada pentru ca exista foarte multi clienti din Romania care decid sa se bucure de libertatea care a venit odata cu vara, insa putini stiu ca nu totul e chiar asa cum pare. Mai exact, cei de la Telekom au multe abonamente foarte ieftine pe care le ofera clientilor, insa romanii nu stiu ca acestea nu au in toate cazurile si roaming inclus, mai ales daca vorbim despre cele ale caror valoare lunara este de 5 – 6 euro.

Telekom: Anuntul Oficial, ce Trebuie sa Faca Acum Clientii

Telekom le spune clientilor ca in aceste situatii ar trebui sa fie foarte atenti si sa faca un upgrade la un abonament superior pentru a beneficia si de roaming pentru calatorii. Desigur ca un abonament care are roaming este mai scump decat unul oferit in general la promotiile pentru portare, iar upgrade-ul poate fi facut direct din aplicatia MyTelekom pe care operatorul de telecomunicatii o ofera pentru toti clientii impreuna cu o serie de surrpize speciale.

Telekom are o varietate de premii pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania daca ei decid sa isi modifice abonamentul direct din aplicatia pentru telefoane mobile, deci nu exista motive sa nu faceti asta. Desigur ca puteti face o singura modificare majora pentru abonament in diverse perioade de timp, astfel ca inainte de a decide cum vreti sa faceti pentru a avea roaming, ar trebui sa va uitati cu atentie la toate optiunile care va sutn oferite.

Telekom ofera toate detaliile despre abonamentele cu, sau fara, roaming chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea toate informatiile despre care ar trebui sa stiti.