iPhone 13: Denumirea este Confirmata pentru Noile Telefoane

iPhone 13 confirmare telefoane

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max ar trebui sa fie cele patru modele de telefoane pe care compania Apple vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar acum aflam cateva surprize foarte interesante in legatura cu ele.

Seria iPhone 13 are astazi denumirea confirmata de catre surse apropiate companiei Apple, iar asta inseamna ca americanii nu se vor distanta de strategia de pana acum, unii producatori competitori preferand sa evite aceasta cifra pentru produsele proprii.

Avand in vedere ca lansarea seriei iPhone 13 este programata pentru septembrie, e logic si obligatoriu sa fie aleasa denumirea finala a telefoanelor pentru ca productia urmeaza sa inceapa luna viitoare, deci toate detaliile trebuie sa fie stabilite pana atunci.

Apple a comandat deja componentele pentru inceperea productiei de telefoane din seria iPhone 13, iar primele unitati vor fi fabricate de catre Foxconn si Pegatron in august, cu vreo 2/3 saptamani inainte ca lansarea sa aiba loc in multe tari de pe glob.

Asteptarile sunt foarte mari de la telefoanele din seria iPhone 13, iar asta pentru ca exista interesul ca modelele sa se vanda in cantitati mari, insa ramane de vazut in ce masura se va si intampla acest lucru dupa ce Apple va pune dispozitivele la vanzare.