iOS 15: Functii Restrictionate pentru Unele Modele iPhone

iOS 15 restrictionari

iOS 15 restrictioneaza anumite functii noi pentru anumite modele de telefoane iPhone, sau iPad, asa cum am vazut si in trecut cu versiunile anterioare ale sistemelor de operare pe care compania Apple le-a lansat, dar cu functionalitate limitata pentru clienti.

iOS 15 nu va oferi pe vechile modele noutatile FaceTime pentru modul portret sau sunetul spatial, experientele de prezentare a oraselor in Apple Maps, noile functii de realitate augmentata sau globul interactiv, insa nici cheile digitale pentru camerele de hotel, sau masini.

iOS 15 va avea deasemenea dezactivate functiile camerei pentru live text, visual look-ul sau zoom pentru quicktake, procesarea comenzilor vocale ale Siri in iPhone-urile vechi fiind deasemenea dezactivata, la fel ca si suportul pentru folosire offline, inclusiv pentru dictare.

iOS 15 va mai dezactiva si alte functii mai putin importante, dar aceasta este o masura cu care Apple vrea sa oblige utilizatorii modelelor mai vechi ale iPhone sa faca upgrade la modelele mai noi, compania permitand totusi instalarea noii versiuni a sistemului de operare inclusiv pe telefoanele vechi.