Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank opriri

Raiffeisen Bank are un extrem de important anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, air adca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce transmite ea acum. Raiffeisen Bank le transmite clientilor din toata Romania faptul ca in aceasta noapte va efectua o serie de lucrari de mentenata pentru serviciile pe care le ofera pentru toata lumea, iar in aceasta perioada unele dintre ele vor fi indisponibile, din pacate.

Raiffeisen Bank si-a cam facut o obisnuinta din a actiona in acest mod in ultimele luni, iar asta pentru ca nu e primul anunt de acest gen, dar el afecteaza toti clientii din Romania. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca in aceasta noapte, intre orele 23:00 si 02:30 a zilei de maine vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta care vizeaza o sumedenie de servicii pe care banca le ofera in Romania, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru ceea ce se va intampla.

Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank opriri servicii

Raiffeisen Bank spune ca RaiPay, noul Smart Mobile, noul Raiffeisen Online, SmartToken, Smart Mobile si vechiul Raiffeisen Online vor fi afectate de aceasta perioada de indisponibilitate. Separat de platformele online, Raiffeisen Bank spune deasemenea ca inclusiv bancomatele multifunctionale, MFM, vor fi deasemenea indisponibile in aceasta perioada de 3 ore si 30 de minute, deci e bine sa stiti cum vor sta lucrurile in aceasta noapte, in cazul in care aveti nevoie de vreunul dintre servicii.

Raiffeisen Bank face acest anunt foarte important pentru ca vorbim despre servicii folosite de foarte multi clienti din Romania, iar in acel intreval orar ei ar putea avea probleme in a face tranzactii online, sau nu le vor putea face. Avand in vedere ca sunt afectate fix serviciile care faciliteaza aprobarea tranzactiilor online facute de catre clientii Raiffeisen Bank, e bine sa stiti ca in aceasta perioada n-ar trebui sa incercati sa cumparati ceva folosind cardurile voastre.

Raiffeisen Bank spune ca lucrurile ar trebui sa revina la normal incepand cu ora 02:30, insa nu este exclus ca inclusiv dupa aceasta ora sa fie probleme in folosirea acestor servicii.