Kaufland: Anuntul Oficial, Schimbari Exclusive pentru Romani

Kaufland treime

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, iar pentru clientii sai a anuntat in mod oficial o serie de schimbari exclusive despre care oricine ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat noul catalog de produse care beneficiaza de reduceri de 33% timp de o zi intreaga, aceasta campanie aducand cate o categorie de produse redusa cu atat de mult in fiecare zi timp de o saptamana incepand cu data de 7 iulie.

Kaufland a decis sa faca aceste schimbari exclusive pentru clientii din toata Romania in ideea de a oferi o experienta mult mai buna pentru cumparaturi, si e bine ca s-a gandit sa faca acest lucru acum. Cei de la Kaufland aleg diverse categorii de produse care beneficiaza de 33% la toata gama timp de o zi intreaga, astazi produsele celor de la Maggi beneficiind de aceasta oferta speciala pe care lantul de hypermarket-uri a pregatit-o pentru toata lumea.

Kaufland: Anuntul Oficial, Schimbari Exclusive pentru Romani

Kaufland treime oferte

Kaufland prezinta mai sus toate reducerile de 33% pe care le va avea in urmatoarele zile pana in data de 13 iulie pentru diverse game de produse pe care le vinde in momentul de fata in magazine. Puteti vedea ca vom vedea la Kaufland sucuri, bere, mancare pentru animale, si nu numai, cu reducere de 33% timp de o zi intreaga in urmatoarele zile, deci veti avea ocazia de a cumpara o varietate de produse extrem de interesante la preturi foarte bune.

Kaufland nu impune detinerea unui Kaufland Card pentru a putea profita de aceste oferte speciale pe care le are in cadrul promotiei, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Pe de alta parte, Kaufland spune deasemenea ca nu vinde decat in cantitati dedicate exclusiv consumului propriu, astfel ca daca va gandeati ca ati putea sa profitati si sa cumparati ma imult decat ar trebui, e bine sa stiti ca acest lucru nu este permis acum.

Kaufland schimba in mod regulat aceste oferte speciale cu reducere de 33% in Romania, astfel ca trebuie sa fiti atenti atunci cand se modifica si sa cumparati rapid ceea ce va intereseaza.