Vodafone: ATENTIE! Anunt Oficial de Ultima Ora catre Clienti

Vodafone experienta

Vodafone a publicat astazi un anunt oficial de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania si trebuie sa stii ce transmite pentru ca e posibil sa fii serios afectat de ceea ce se va intampla. Vodafone transmite clientilor din toata Romania faptul ca maine va efectua o serie de lucrari de mentenanta in cursul zilei de maine astfel incat unele dintre sistemele in baza carora functioneaza anumite servicii vor fi indisponibile pentru perioade scurte de timp in Romania.

Vodafone spune ca aceste probleme vor exista pe parcursul weekend-ului, astfel ca le spune clientilor din toata Romania ca va exista un impact pentru ei in cursul urmatoarelor zile, si ar putea fi mare. Vodafone va efectua lucrari de mentenanta pentru website-ul sau, inclusiv magazinul online, insa si magazinele fizice urmeaza sa aiba sistemele afectate de aceste lucrari de mentenanta, asa ca trebuie sa va rezolvati pana sambata la ora 21:00 toate problemele.

Vodafone: ATENTIE! Anunt Oficial de Ultima Ora catre Clienti

Vodafone experienta mentenanta

Vodafone nu a mai facut de ceva vreme schimbari atat de mari pentru sistemele sale incat ele sa afecteze atat functionarea magazinului online si a website-ului, cat si a magazinelor fizice. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, cei de la Vodafone nu ofera prea multe detalii cu privire la ceea ce se intampla in cazul acestor lucrari de mentenanta, astfel ca nu stim exact ce va fi modificat, dar important este ca se fac schimbari pentru binele noastru.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu aproape 10 milioane de oameni care platesc pentru serviciile sale in momentul de fata. Vodafone a facut cu nu foarte mult timp in urma imbunatatiri pentru website-ul sau, iar acestea vor continua si acum, iar poate ca in urma lor procesul de a controla anumite servicii si de a cumpara telefoane, accesorii, tablete, din magazinul sau online va fi mult imbunatatit.

Vodafone a anuntat ca lucrarile vor incepe sambata la ora 21:00, dar e improbabil sa anunte si dupa ce s-au terminat, astfel ca daca totul functioneaza fara probleme, atunci modificarile s-au facut cu succes.