Noi Imagini ne Arata Design-ul iPhone 13 Inaintea Lansarii

Imagini Design iPhone 13 Lansare

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max au dezvaluit iar design-ul nou in imagini aparute pe internet multumita unor parteneri ai companiei Apple care au obtinut deja schitele de productie pentru noua generatie de telefoane ale americanilor.

Machetele seriei iPhone 13 pe care le puteti vedea mai jos sunt facute in baza acestor schite pe care partenerii companiei Apple le-au primit, iar tot in baza lor sunt facute in avans si carcase, huse, plus multe alte accesorii care vor fi lansate impreuna cu noile telefoane.

Conform zvonurilor de pana acum, seria iPhone 13 urmeaza sa aiba senzori de imagine mai mari pentru camerele principale, ceea ce ne arata si aceste machete noi, astfel ca vorbim despre vesti bune privind schimbarile care au tot fost zvonite in ultimele luni.

Imagini Design iPhone 13 Lansare septembrie

Stiti deja ca seria iPhone 13 va avea inclusiv un decupaj mai mic in ecran, chiar daca aceste imagini nu ni-l arata, modificarea fiind facuta de catre cei de la Apple pentru a le oferi clientilor o experienta mult mai buna cu noile modele de telefoane.

Imagini Design iPhone 13 Lansare accesorii

Apple vrea sa lanseze seria iPhone 13 in cursul toamnei acestui an, chia in luna septembrie, mai devreme decat in anul 2020, dar asta e normal pentru ca ea vrea sa isi creasca vanzarile in ciuda pandemiei de Coronavirus care nu se va termina prea curand, din pacate.