WhatsApp: Schimbarea UIMITOARE din Toate iPhone si Android

WhatsApp recomandare

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu 2 miliarde de utilizatori, face o schimbare uimitoare pentru toate iPhone si Android, iar asta vine ca o veste excelenta. La doar cateva zile dupa ce am aflat pentru prima oara despre planul WhatsApp de a implementa optiuni pentru a controla la ce fel de calitate sunt incarcate clipurile video trimise catre persoanele cu care comunicam prin platforma, acum vedem acelasi lucru pentru poze.

WhatsApp surprinde cu aceste schimbari importante pe care le face pentru iPhone si Android, iar asta deoarece a refuzat timp de ani si ani de zile sa ne ofere toate aceste noutati majore. Exact precum in cazul clipurilor video vorbim despre aceleasi setari si pentru calitatea pozelor incarcate prin iPhone si Android, imaginea de mai sus aratandu-ne trei setari identice si pentru acest tip de continut multimedia, dar asta n-ar trebui sa fie o mare surpriza.

WhatsApp: Schimbarea UIMITOARE din Toate iPhone si Android

WhatsApp recomandare incarcare

WhatsApp a incarcat pana acum pozele noastre la o calitate redusa pentru economie de trafic de internet si spatiu in serverele sale, sau telefoanele noastre, insa iata ca lucrurile se schimba intr-un final. WhatsApp va permite inclusiv incarcarea pozelor la calitate ridicata pentru ca noi sa le putem trimite prietenilor poze la calitate ridicata astfel incat ei sa vada si detaliile care uneori se pierd din cauza compresiei care este facuta de catre aplicatia de mesagerie.

WhatsApp nu a spus absolut nimic public despre aceasta situatie, insa iata ca secretul a fost dezvaluit pentru toata lumea multumita versiunilor beta ale aplicatiei care au fost lansate pentru iPhone si Android. Desigur ca va fi nevoie de o perioada de testare a aplicatiilor beta ale WhatsApp pentru iPhone si Android inainte ca aceasta schimbare majora sa fie lansata in mod oficial pentru toata lumea, deci s-ar putea sa mai avem cateva saptamani de asteptare in fata.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari importante, chiar si separat de optiunile de control a calitatii clipurilor video incarcate in platforma, deci sunt multe noutati bune in pregatire.