Auchan: Anuntul de ULTIMA ORA, ce le Transmite Clientilor

Auchan extindere

Auchan a publicat in aceasta seara un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe clientii sai romani, iar daca te numeri printre ei ar trebui sa stii ce schimbari a facut lantul de hypermarket-uri din tara noastra. Mai exact, cei de la Auchan au decis sa extinda programul magazinelor sale pana la ora 23:00, insa vorbim deocamdata doar despre doua dintre cele deschise in Romania, insa poate ca in viitor masura va fi extinsa inclusiv la altele din alte regiuni din tara.

Auchan surprinde cu acest anunt de ultima ora pe care il face pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca pana acum nimeni nu s-a gandit ca ar putea fi facuta o asemenea modificare. Orarul magazinelor Auchan din Cluj si AFI Cotroceni, Bucuresti, vor fi prelungite pana la ora 23:00 incepand de astazi, deci de la 07:00 si pana la 23:00 puteti face cumparaturile obisnuite i magazinele din aceste magazine, asa ca aveti mai mult timp pentru asta.

Auchan: Anuntul de ULTIMA ORA, ce le Transmite Clientilor

Auchan extindere program

Auchan are una dintre cele mai mari retele de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti care cumpara produse in fiecare an, iar decizia aceasta are menirea de a mai creste interesul vis-a-vis de ele. Prelungirea programului magazinelor Auchan pana la ora 23:00 in perioada de vare va ajuta si mai multi romani sa ajunga sa cumpere tot ceea ce ii intereseaza din magazinele din Romania, astfel ca poate masura va fi extinsa la nivel national.

Auchan a avut in ultimele luni foarte multe promotii noi pentru clientii sai din toata Romania, iar acum vrea inclusiv sa extinda programul magazinelor pentru a aduce mai multi oameni in ele. Daca aceasta schimbare va avea succes, sau nu, ramane de vazut, insa nu este exclus ca testele celor de la Auchan sa fie extinse separat in diverse orase din diverse zone ale tarii inainte ca aceasta modificare sa fie aprobata pentru aplicare la nivel national.

Auchan ofera toate detaliile despre aceasta schimbare direct pe website-ul sau pentru clientii din Cluj si Bucuresti, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti.