Netflix: Anuntul OFICIAL pentru Serialul Extrem de Popular

Netflix a facut in sfarsit anuntul pe care fanii unuia dintre cele mai populare seriale din platforma il asteptau de extrem de multa vreme, iar vestile sunt grozave pentru toti cei care platesc abonamente pentru platforma. Netflix a publicat mai sus primul trailer oficial pentu urmatorul sezon din celebrul serial The Witcher, acesta urmand a fi lansat pe data de 17 decembrie, la 2 ani de zile distanta de sezonul 1, iar totul din cauza pandemiei de Coronavirus.

Netflix a terminat filmarile pentru serialul The Witcher de ceva vreme, insa a decis sa le le ofere abonatilor din toata lumea abia acum un teaser pentru noua productie, iar lansarea sa vine foarte tarziu. De ce asteapta Netflix pana in decembrie pentru a lansa acest serial ? Ei bine e destul de simplu, vrea ca el sa ajunga in platforma inainte de Craciun, cand lumea are timp de streaming, asa ca prefera sa astepte inca destule luni pentru a ni-l oferi.

Netflix: Anuntul OFICIAL pentru Serialul Extrem de Popular

Netflix va mai publica si alte trailere pana in momentul in care noul sezon va fi lansat, insa pana atunci il puteti vedea in clipul video de mai sus din nou pe Henry Cavill in rolul celebrului Geralt of Rivia. Noul sezon al serialului The Witcher a fost anuntat impreuna cu un nou serial animat numit The Witcher: Nightmare of the Wolf, Netflix dorind sa aiba o diversitate cat mai mare de creatii pe care sa le ofere pentru clientii sai.

Netflix stie foarte bine cat de mare este intresul fanilor sai pentru The Witcher, insa cu toate acestea nu ofera inca noul serial, ci asteapta pana in decembrie pentru a il pune in distributie globala. Povestea in baza caruia este facut sezonul al doilea al The Witcher de pe Netflix este bazata pe aceeasi carte folosita ca sursa de inspiratie pentru primul sezon, astfel ca va veti putea face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa apara in iarna.

Netflix va oferi sezonul al doilea al The Witcher pentru toata lumea incepand cu data de 17 decembrie, asa ca din dimineata acelei zile veti putea incepe sa faceti binging pentru noul serial.