DIGI Mobil: Decizia Majora cu IMPACT pe Milioane de Clienti

DIGI Mobil lunar

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in continuare, compania detinuta de catre RCS & RDS continuand sa atraga in propria retea un numar mare de clienti in fiecare luna. DIGI Mobil le promite clientilor din toata Romania sa le ofere servicii decente la preturi mici, si “acoperire nationala” mai mare decat isi imagineaza ei, conform celor mai recente materiale promotionale publicate de catre compania romaneasca.

DIGI Mobil face aceste afirmatii avand in spate un lucru foarte important, investitiile mari in reteaua de telefonie mobila pe care o are, aceasta fiind imbunatatita in fiecare luna, conform datelor oficiale. Cei de la DIGI Mobil publica in propriul website in fiecare luna informatii cu privire la evolutia acoperirii pe care o ofera reteaua de telefonie mobila in toata Romania si vedem ca se fac in mod constant imbunatatiri pentru ea, ceea ce e o veste excelenta.

DIGI Mobil: Decizia Majora cu IMPACT pe Milioane de Clienti

DIGI Mobil a actulizat ultima oara pe 26 mai cifrele privind acoperirea pe care o ofera in Romania prin intermediul retelelor sale de telefonie mobila, si in afara celei 5G da de inteles ca toate celelalte au fost imbunatatite. Aceasta este practica ultimilor ani la DIGI Mobil, compania imbunatatind toate cele trei regele 2G, 3G, 4G in fiecare luna, in timp ce invstitiile in reteaua 5G au fost oprite de ceva vreme de catre companie, iar asta din cauza Guvernului Romaniei.

DIGI Mobil asteapta ca licitatia pentru frecventele 5G sa fie facuta acum ca Huawei are echipamentele 5G, in esenta, interzise, chiar daca nu direct, astfel ca a mai ramas doar problema licentelor. Inclusiv aceasta problema ar trebui sa fie rezolvata undeva in cursul urmatoarelor luni de catre ANCOM, iar asa DIGI Mobil ar trebui sa ne arate lunar imbunatatiri pentru toata infrastructura de telefonie mobila pe care o are in Romania pentru clienti.

DIGI Mobil ofera toate aceste detalii direct pe website-ul sau, asa ca trebuie sa va uitati acolo pentru toate informatiile despre care ar trebui sa stiti in momentul de fata in Romania.