Raiffeisen Bank: Beneficiu EXCLUSIV pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank preferential

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, lucru pe care foarte multi il stiti deja, iar clientii sai din tara se bucura de o serie de beneficii speciale care in mod normal nu sunt disponibile oricui.

Unul dintre aceste foarte importante beneficii pe care Raiffeisen Bank il ofera pentru clientii sai din toata tara este posibilitatea de a face schimburi valutare la o rata de schimb preferentiala, insa numai si daca aveti un card pe masura.

Raiffeisen Bank spune ca oricare dintre clientii care au card Zero Tot, sau Zero Simplu, se pot bucura de posibilitatea de a face schimburi valutare la curs preferential, insa numai prin aplicatia

Noul Smart Mobile. Vorbim despre un curs preferential care este fix cel al BNR pentru ziua in care se face schimbul valutar, Raiffeisen Bank oferind aceasta promotie speciala doar pentru o singura ora in fiecare zi, deci aveti o perioada scurta in care sa profitati de tot.

Raiffeisen Bank a ales denumirea “ora inteligenta” pentru perioada de timp in care clientii sai pot face schimburi valutare la cursul oficial BNR, deci numai timp de 60 de minute beneficiati de acel curs. In restul timpului

Raiffeisen Bank impune propriile cursuri de schimb valutar, care desigur ca nu sunt si nu au fost vreodata la fel de avantajoase precum cel oficial al BNR, insa asta e valabil pentru oricare dintre bancile din tara noastra, asa ca nu e vreo surpriza.