CEC Bank: Beneficiile Exclusive pentru Clientii din Romania

CEC Bank bonusuri

CEC Bank, una dintre cele mai mari baci din toata Romania, transmite un mesaj foarte important pentru clientii romani din toata tara, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce se intampla in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa le ofere clientilor romani o serie de beneficii speciale daca aleg sa foloseasca aplicatia ‎CEC Bank Mobile Banking pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind oferita pentru oricare dintre clienti.

CEC Bank explica pe website-ul sau beneficiile de care se pot bucura clientii care aleg sa foloseasca aceasta aplicatie speciala, ele fiind gandite in acest mod pentru a convinge oamenii sa se foloseasca de sistem. Primul beneficiu major pe care il ofera aplicatia celor de la CEC Bank este bonus la dobanzi si depozite, plus comisioane reduse cu 60% fata de cele percepute pentru operatiunile efectuate la ghiseele bancilor, ceva ce vine ca o veste grozava.

CEC Bank: Beneficiile Exclusive pentru Clientii din Romania

CEC Bank spune deasemenea ca oricare dintre clientii sai poate vedea situatia taxelor, impozitelor si amenzilor de pe Ghiseul direct in aplicatie, dar le si poate achita direct din ea, fara a mai face cont in acea platforma. Un alt mare beneficiu de care se pot bucura clientii de la CEC Bank in aplicatia de mobile banking este cursul de schimb valutar care este mai avantajos decat cel practicat in agentii, insa probabil ca diferenta nu e una enorma.

CEC Bank spune deasemenea ca ofera posibilitatea de a face plati directe instant catre alte banci folosind sistemul AliasPay, astfel ca puteti sa va bucurati inclusiv de acest beneficiu special acum. CEC Bank spune ca ofera acces gratuit la aplicatia sa de mobile banking impreuna cu serviciile pe care le ofera pentru conturile facute de catre clienti, deci totul vine ca un pachet menit sa le ofere clientilor cea mai buna experienta posibila cu serviciile sale.

CEC Bank ofera toate detaliile despre aceste beneficii direct in cadrul website-ului sau pentru oricare dintre clientii interesati, asa ca le puteti afla accesandu-l chiar in acest moment.