WhatsApp: COLOSALA Schimbare pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp reactivare

WhatsApp face in sfarsit o foarte importanta schimbare pentru toate telefoanele iPhone si Android ale utilizatorilor din intreaga lume, iar ea trebuia sa vina de foarte multa vreme, dar e bine ca intr-un final e oferita asa. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis intr-un final sa implementeze in aplicatie posibilitatea de a cere revizuirea deciziei de a interzice un cont, iar utilizatorii vor primi tot in cadrul aplicatiei un raspuns pentru cererea pe care au facut-o.

WhatsApp pregateste pentru iPhone si Android o interfata precum cea din prima imagine de mai jos, iar prin ea le va spune utilizatorilor despre faptul ca au blocat accesul la platforma si ca trebuie sa ceara deblocarea sa. WhatsApp le permite oamenilor sa ofere detalii cu privire la motivele care stau la baza cererii lor, si cu privire la greseala pe care platforma ar fi facut-o in a le interzice accesul la ea, apoi acea cerere poate fi trimisa pentru verificare de catre angajatii platformei.

WhatsApp: COLOSALA Schimbare pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp reactivare cerere

WhatsApp poate sa astepte pana la 24 de ore pentru a oferi un raspuns la o cerere privind ridicarea interdictiei de folosire a unui cont, deci e bine sa aveti rabdare cand vine vorba despre aceasta procedura. Pe de alta parte, dupa ce va este deblocat contul va trebui sa treceti printr-o procedura de verificare pentru a putea folosi in continuare platforma, deci este bine sa aveti inclusiv acest lucru in vedere cand vine vorba despre recuperarea contului care a fost restrictionat.

WhatsApp reactivare verificare

WhatsApp spune ca desi un cont poate fi restrictionat in platforma sa, asta nu inseamna ca se sterg automat toate conversatiile pe care le avem in el, deci nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu acest lucru. Conversatiile care au fost inregistrate in cadrul WhatsApp vor ramane acolo pana va este deblocat contul, ele urmand a redeveni disponibile pentru accesare dupa ce contul a fost deblocat de catre platforma de mesagerie, asa ca le veti putea vedea.

WhatsApp va lansa acest nou sistem dupa ce va mai continua procedura de testare pentru el, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand totul va fi oferit in mod oficial pentru noi.