Kaufland: Ce Ofera EXCLUSIV Clientilor si Romanii Nu Stiau

Kaufland batrani

Kaufland este cel unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania in momentul de fata, milioane peste milioane de clienti din toata tara mergand in locatiile sale pentru a cumpara produsele dorite. Desi cei de la Kaufland nu au un magazin online prin care sa permita cumpararea produselor pe care le vinde in magazinele sale, are totusi o linie telefonica speciala pentru persoanele in varsta, sau cu dizabilitati, iar prin ea pot fi comandate produsele sale.

Kaufland incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa beneficieze de cea mai buna experienta pentru cumparaturile pe care le fac, iar ceea ce vedem aici este o dovada clara a dorintei sale. Cei de la Kaufland colaboreaza cu Glovo pentru a le livra clientilor cu varste de peste 65 de ani, sau cu dizabilitati, produsele pe care acestia le pot comanda telefonic la o linie dedicata, cu numarul 0720009595, voluntari ai Fundatiei Margareta a Romaniei preluand comenzile lor.

Kaufland: Ce Ofera EXCLUSIV Clientilor si Romanii Nu Stiau

Kaufland batrani livrare

Kaufland spune ca exista peste 2000 de produse care pot fi comandate telefonic sau prin aplicatia Glovo dintr-o varietate de categorii, dar numai prin telefon, livrarea fiind facuta prin Glovo. Kaufland ofera acest serviciu in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Iașsi, Craiova, Sibiu, Arad, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Braila, Galati, Buzau, Slatina, Alba Iulia, Targu Mures, Bacau, Deva, Piatra Neamt, Focsani, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Botosani, Bistrita, Targu-Jiu, Zalau si Drobeta-Turnu Severin.

Kaufland a creat acest serviciu in plina pandemie de Coronavirus pentru a le oferi romanilor in varsta, sau cu dizabilitati, posibilitatea de a comanda produsele sale chiar daca nu pot ajunge in magazine, din diverse motive. Spre deosebire de Carrefour, Auchan, sau alti retaileri, cei de la Kaufland inca se feresc sa-si faca un magazin online, dar poate ca intr-un viitor nu chiar atat de indepartat vor ajunge si la concluzia ca ar putea fi utila si o asemenea abordare.

Kaufland ofera mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu acest serviciu special oferit in cele 52 de orase de mai sus, asa ca puteti profita de el fara probleme in Romania.