BRD Romania: Mesajul OFICIAL Important pentru Toti Clientii

BRD Romania intelegere

BRD Romania are un mesaj oficial foarte important pentru clientii din toata tara si trebuie sa stii despre ceea ce se transmite pentru ca problema poate fi una extrem de serioasa, din pacate. Cei de la BRD Romania le vorbesc clientilor din toata tara despre faptul ca o serie de reglementari noi impuse de catre Uniunea Europeana le ofera mai multa protectie impotriva celor care vor sa ii lase fara bani, sau sa le ia mai multi bani decat trebuie de pe carduri.

BRD Romania are o pagina dedicata pe website-ul sau in care vorbeste despre reglementarile europene noi, iar un element important are legatura cu banii care pot fi blocati pentru anumite servicii de care beneficiem. Mai exact, cei de la BRD Romania spun ca in cazul in care dorim sa inchiriem o masina, sa platim o camera de hotel, etc, in afara Romaniei, atunci suma pe care acel comerciant o poate bloca pe cardul nostru trebuie sa fie acceptata si de catre noi.

BRD Romania: Mesajul OFICIAL Important pentru Toti Clientii

BRD Romania spune ca in aceste situatii comerciantii trebuie sa agreeze cu noi suma pe care o blocheaza, fara a bloca o suma stabilita doar de catre ei, iar asta pentru ca in caz contrar banca ne poate ajuta cu deblocarea ei. Aceasta prevedere din noile reglementari europene se aplica fix pentru acele plati care nu au o valoare cunoscuta in momentul in care sunt blocate, BRD Romania punand accent pe intelegerea dintre comerciant si client inainte de blocarea sumei.

BRD Romania spune deasemenea ca este important si in cazul platilor directe sa cerem ajutorul bancii pentru a rezolva orice fel de probleme apar, iar asta pentru ca oricand pot fi percepute plati prea mari. In aceasta situatie BRD Romania poate ajuta mai usor clientii, insa spune ca trebie facuta o cerere de restituire a banilor in maxim 10 zile din momentul in care ei au fost retrasi in mod eronat de pe cardurile noastre de catre comercianti.

BRD Romania ofera toate aceste detalii direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate aceste informatii foarte importante in legatura cu protejarea banilor din conturi.