Guvernul Romaniei: Atentionare privind un Nou Atac Online

Guvernul Romaniei sms malitios

Guvernul Romaniei a emis o atentionare extrem de importanta astazi pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca un nou atac de tip phishing este in plina desfasurare in aceasta perioada si vizeaza romanii din toata tara, fara discriminare.

Guvernul Romaniei prezinta mai jos un mesaj care a ajuns la o romanca zilele acestea, el continand un text menit sa convinga oamenii sa acceseze un link malitios care duce spre un website in care fie exista malware, fie exista o pagina menita sa va pacaleasca pentru a va fura datele.

“Chiar dacă ești curios dacă într-adevăr ‘seamănă cu tine’, ia-ți un răgaz înainte de a face click pe link-uri primite din surse necunoscute, sau chiar de la prieteni. Ar putea fi malware sau o tentativă de fraudă online.
În ultimele zile, circulă online astfel de mesaje care atrag destinatarul să acceseze un link malițios. Folosește o soluție de securitate pentru a analiza astfel de link-uri, înainte de a le accesa și nu furniza niciodată date în astfel de cazuri!
Foto via Roxana Soare. Mulțumim utilizatorilor care notifică astfel de atacuri, pentru a transmite mesajul de avertizare către publicul larg!”