LIDL Romania: Vestile pentru Clienti, ce le mai da GRATUIT

LIDL Romania confirmare

LIDL Romania ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit in momentul de fata, dar pentru o perioada limitata de timp, iar asta pentru ca ar trebui sa profite toti de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la LIDL Romania le ofera clientilor care au aplicatia LIDL Plus posibilitatea de a se bucura de o serie de premii gratuite care sunt oferite pentru ei daca aleg sa foloseasca aplicatia pentru cumparaturile zilnice.

LIDL Romania le spune clientilor din toata tara in momentul de fata ca daca merg in oricare dintre magazinele sale, fac cumparaturi de minim 50 de LEI, si aleg sa scaneze cardul LIDL Plus, se pot inscrie in concurs. Vorbim despre o promotie exclusiva pentru clientii LIDL Romania care folosesc si aplicatia LIDL Plus, deci au inclusiv un card special facut pentru a-l folosi in cadrul platformei pe care lantul de supermarket-uri o ofera pentru a beneficia de reduceri bune.

LIDL Romania: Vestile pentru Clienti, ce le mai da GRATUIT

LIDL Romania confirmare plus

LIDL Romania ofera in cadrul acestui concurs 10 roboti de bucatarie Monsieur Cuisine, 10 roboti de aspirare cu functie de spalare, 10 espresoare, toate de la Silvercrest, si 100 de vouchere in valoare de 250 de LEI. Voucherele in valoare totala de 250 de LEI sunt impartite in 5 vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare, iar ele vor fi disponibile exclusiv in cadrul aplicatiei LIDL Plus pe care LIDL Romania o ofera, deci nu le veti avea disponibile in format fizic.

LIDL Romania a gandit promotia intr-un asemenea mod pentru a se asigura de faptul ca toti cei care vor primi voucherele pe care lantul de supermarket-uri le ofera le vor si folosi impreuna cu LIDL Plus. Oricine isi poate face un cont in cadrul aplicatiei LIDL Plus acum in Romania, astfel ca oricine poate profita de aceasta promotie speciala pe care LIDL Romania o desfasoara doar pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra.

LIDL Romania spune ca desfasoara campania sa promotionala doar pana in data de 31 iulie, deci numai pana atunci veti avea ocazia de a castiga oricare dintre premiile oferite gratuit.