ING Bank: Mesajul OFICIAL, ce le Transmite Clientilor Romani

ING Bank patimas

ING Bank le transmite un mesaj oficial important clientilor din toata Romania, banca incercand sa le arate oamenilor ceea ce pot primi multumita serviciilor pe care le ofera si totul chiar in acest moment. Cei de la ING Bank promoveaza in momentul de fata un nou card bancar special pe care il ofera impreuna cu cei de la eMAG, iar multumita lui clientii din toata Romania se pot bucura de cumparaturi cu pana la 18 rate fara dobanda multumita acestui card.

ING Bank le spune clientilor din toata Romania ca se pot bucura de aceasta oferta speciala numai pana in data de 31 iulie, deci mai aveti doar doua saptamani la dispozitie pentru a va face un card de cumparaturi de acest gen. Separat de eMAG, ING Bank spune ca exista multi alti comercianti pentru care se ofera dobanda 0 la 24 de rate in cazul achizitiilor de valoare mare, peste 1000 de LEI la eMAG, probabil si la restul celor care sunt parteneri in cadrul acestei promotii.

ING Bank: Mesajul OFICIAL, ce le Transmite Clientilor Romani

ING Bank spune ca inclusiv daca facem cumparaturi online in afara Romaniei ne putem bucura de 3 rate fara dobanda in cazul acelor achizitii, dar numai daca sunt facute online si au valoare de minim 500 de LEI. Aici valoarea tranzactiei este redusa de catre ING Bank pentru clienti, insa este redus substantial si numarul de rate fara dobanda de care beneficiem ca parte a campaniei pe care o desfasoara banca in momentul de fata pentru toti clientii.

ING Bank spune deasemenea ca ofera si un curs de schimb valutar avantajos non stop pentru cei care au asemenea carduri de cumparaturi, deci aveti un beneficiu in plus de care sa va bucurati. ING Bank ofera aceasta promotie speciala pentru clientii sai din Romania intr-o incercare de a le oferi o expreienta mai buna pentru cumparaturi, dar si de a ajuta la cresterea vanzarilor la diversi comercianti din tara noastra in aceasta perioada.

ING Bank are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca acolo ar trebui sa mergeti pentru a afla tot ceea ce va intereseaza in legatura cu ea.