WhatsApp: Importantul Truc SECRET pentru iPhone si Android

WhatsApp amabil

WhatsApp are foarte multe functii importante pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori din lumea intreaga, insa separat de ele exista si unele trucuri secrete despre care foarte multa lume nu stie inca. Unul dintre acestea se poate dovedi a fi extrem de util atunci cand vreti sa aflati daca o anumita persoana v-a blocat, sau nu, insa desigur ca nu este ceva care sa fie promovat de catre compania WhatsApp pentru utilizatorii din toata lumea.

WhatsApp le ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a alege cu cine vor, sau nu vor, sa vorbeasca, insa desigur ca nu afiseaza vreo notificare, sau alerta, in momentul in care o persoana e blocata de catre alta persoana. In aceste situatii nu ar trebui sa stiti, in mod teoretic, daca mai puteti, sau nu, trimite mesaje catre o alta persoana, insa un truc extrem de util va poate ajuta sa aflati foarte rapid daca o persoana a decis sa va blocheze mesajele, sau nu.

WhatsApp: Importantul Truc SECRET pentru iPhone si Android

WhatsApp inceteaza sa mai afiseze vreo informatie privind statusul persoanei care ne-a blocat, sau imaginea de profil a acesteia, astfel ca in conversatie nu vor mai aparea aceste informatii in legatura cu ea. Daca observam ca in mod subit au disparut aceste informatii in interfata unei conversatii pe care o purtam cu o anumita persoana in WhatsApp, iar ea nu ne raspunde la mesaje, atunci putem trage concluzia ca ea a decis sa ne blocheze si nu o mai putem contacta.

WhatsApp a decis sa nu ne spuna cand suntem blocati de catre o alta persoana fara a oferi excplicatii detaliate, dar acelasi lucru se intampla si in alte platforme de socializare. Unele dintre ele ne afiseaza un mesaj ca suntem blocati de interlocutor si nu mai putem sa ii trimitem mesaje, in timp ce altele nu o fac, iar WhatsApp intra in categoria celor din urma, astfel ca acest truc e singurul care ne ajuta sa aflam daca am fost blocat, sau nu.

WhatsApp nu va implementa prea curand o functie care sa ne spuna daca am fost blocati de catre o alta persoana, sau nu, sa ca nu va ganditi ca acest lucru s-ar putea intampla in vreun momnet.