Android: Problema Extrem de PERICULOASA Confirmata Oficial

Android limba

Android are o problema extrem de periculoasa confirmata in mod oficial de catre compania Google, iar asta pentru ca impactul pe care ea il are este unul extrem de serios pentru foarte multe telefoane. Mai exact, vorbim despre o serie de vulnerabilitati extrem de serioase care au fost descoperite de catre Google, dar ele sunt regasite in clusiv in iOS, sau Windows, iar prin intermediul lor israelienii au reusit sa creeze un spyware foarte periculos.

Android are aceasta problema regasita in cam toate versiunile pe care cei de la Google le-au lansat pana in momentul de fata, compania americana confirmand acest lucru in informari de securitate recente. O companie din Israel specializata in securitate informatica a facut si un spyware bazat pe ele, Microsoft numindu-l DevilsTongue, limba diavolului, iar cei de la Google nu doar ca au confirmat vulnerabilitatile din Android, dar au si lansat patch-uri de securitate pentru ele.

Android: Problema Extrem de PERICULOASA Confirmata Oficial

Android este un sistem de operare gandit pentru a fi sigur, insa vulnerabilitatile despre care vorbim acum n-au putut fi descoperite chiar din procesul sau de dezvoltare, din pacate. Totusi, dupa cum puteti vedea, acelasi lucru s-a intamplat inclusiv cu iOS si Windows, deci problema tine de cu totul altceva nu de Apple, Google, Microsoft, insa e bine ca si in cazul iOS, si in cazul Android, sau Windows, vulnerabilitatile au fost deja rezolvate.

Android are in cele mai recente patch-uri de securitate incluse rezolvari pentru aceste vulnerabilitati, insa problema este ca ele trebuie instalate de catre utilizatori pentru a se putea bucura de siguranta. Vulnerabilitatile sunt extrem de serioase din moment ce inclusiv iOS poate fi exploatat, astfel ca trebuie sa va uitati in sectiunea de actualizari pentru Android in ideea de a vedea daca exista ceva nou pentru instalare in telefonul vostru chiar acum.

Android are in mod regulat lansate actualizari de securitate de catre compania Google si e important sa le instalati pe toate de fiecare data cand aveti ocazia pentru a nu risca sa aveti datele neprotejate.