Samsung GALAXY S22: Schimbarea care Pune PRESIUNE pe Apple

Samsung GALAXY S22 gaming

Samsung GALAXY S22 este urmatorul model de telefon pe care compania Samsung se pregateste sa il puna in vanzare pentru clientii din intreaga lume  in cursul urmatoarelor luni, insa iata ca inca de pe acum incep sa apara detalii foarte importante cu privire la noutatile sale, iar asta pune presiune pe Apple.

Samsung GALAXY S22 are astazi confirmata inca o data in mod neoficial integrarea unei placi video AMD pentru chip-ul Exynos la care compania Samsung lucreaza de ceva vreme impreuna cu compania americana, el urmand a aduce schimbari majore in industrie.

Samsung GALAXY S22 cu o placa video AMD ar putea detrona intr-un final telefoanele si tabletele Apple din topul celor mai performante terminale mobile vandute in momentul de fata in intreaga lume, ceva ce putini credeau ca ar fi posibil prea curand.

Samsung GALAXY S22 ar putea aduce in sfarsit si performante de top in ceea ce priveste jocurile, iar asta pentru ca placa video AMD ar putea aduce in sfarsit telefonul la nivelul iPhone si iPad in materie de gaming, Samsung avand mari probleme pana recent din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S22 gaming amd

Samsung GALAXY S22 este pregatit de catre compania Samsung pentru lansare in cursul inceputului anului viitor, probabil prin ianuarie, astfel ca ramane sa vedem ce alte zvonuri importante vor mai aparea pana in acel moment pentru toata lumea.