LIDL Romania: Romanii Surprinsi, ce se Ofera GRATUIT de Acum

LIDL Romania dulce

LIDL Romania are o surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania in aceste zile, iar asta pentru ca anunta in mod oficial ce le ofera gratuit celor care vor sa-si faca cumparaturile in magazinele sale. Mai exact, cei de la LIDL Romania au pornit o noua promotie pentru clientii din toata tara si au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga aparate foto, dar si vouchere valorite daca isi cumpara inghetata din supermarket-urile sale.

LIDL Romania surprinde in mod pozitiv cu decizia pe care a luat-o pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca oricine poate profita de ceea ce este oferit in momentul de fata gratuit. Mai exact, cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa cumpere inghetata Gelatelli, sau BonGelati, impreuna cu orice fel de mancare pe bonuri de cumparaturi de minil 70 de LEI, apoi sa isi inscrie acele bonuri in website-ul sau pentru a participa la aceasta promotie.

LIDL Romania: Romanii Surprinsi, ce se Ofera GRATUIT de Acum

LIDL Romania ofera posibilitatea de a castiga 10 aparate foto instant Polaroid impreuna cu 15 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, astfel ca exista motive foarte bune pentru a participa. Inghetata pe care LIDL Romania o vinde se gaseste in toate locatiile sale din Romania, astfel ca nu veti avea probleme sa o cumparati de oriunde doriti pentru a nu rata ocazia de a putea castiga premiile interesante care sunt oferite oficial.

LIDL Romania nu impune limite in ceea ce priveste tipurile de produse care trebuie incluse pe bonul de cumparaturi de minim 70 de LEI, separat de inghetata care trebuie sa faca parte din el. Desigur ca nu trebuie sa uitati sa va inscrieti bonurile de cumparaturi in website-ul celor de la LIDL Romania pentru a fi efectiv inscrisi in aceasta promotie, iar asta deoarece nu exista inscriere automata, deci nu veti putea beneficia de asa ceva, din pacate.

LIDL Romania mai desfasoara si alte concursuri, separat de acesta care este valabil doar pana in prima saptamana a lunii august, deci aveti timp sa participati la toate in urmatoarele saptamani.